Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да отпиша кола в КАТ да не се води на мен?
Collapse
X
-
-
Airfan написа:Напротив, напълно прав съм. Задължението е на двамата, докато един от тях предостави договора пред КАТ, независимо кой - купувач или продавач.(4) (Нова - ДВ, бр. 88 от 2008 г.) Копие от договора за прехвърлената/придобитата собственост с данните на лицата по ал. 1 и 2 може да бъде предоставено от всяко от лицата по електронен път като сканирано изображение във формат, определен с наредбата по чл. 12, ал. 4 от Закона за електронното управление.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
jorko написа:Airfan написа:И аз незнам как трябва да се процедира всъщност, но бих препоръчал на всеки, който си продаде колата, още на другия ден да си занесе копие на договора в КАТ за всеки случай.
Коментар
-
Airfan написа:jorko написа:Airfan написа:И аз незнам как трябва да се процедира всъщност, но бих препоръчал на всеки, който си продаде колата, още на другия ден да си занесе копие на договора в КАТ за всеки случай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар