Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светна светкавица на камера, да чакам ли акт???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jorko написа:
    Жалка работа... хората разчитат на сайтове и медии без дори да се опитват да проверят информацията от извора...
    И къде е този т.нар. "извор" колега, та да знаем всичко там да търсим? То сигурно и форума няма за какво да го ползваме ми да вземем все до извора да ходим...

Коментар

yo_brava написа:
      jorko написа:
      Жалка работа... хората разчитат на сайтове и медии без дори да се опитват да проверят информацията от извора...
      И къде е този т.нар. "извор" колега, та да знаем всичко там да търсим? То сигурно и форума няма за какво да го ползваме ми да вземем все до извора да ходим...
      където можеш да намериш актуално електронно или хартиено издание закона за движение по пътищата, все е извор... като за начало...

Коментар

Здравейте,Снощи карах по Цариградско Шосе в София от Орлов Мост към Плиска.Някъде след спирката нещо светна много силно и си помислих, че ме снимаха. Погледнах километража - 80км/ч. Обаче до мантинелата е 50. Днес минах по същия маршрут и не видях камера в тази посока. В другата посока точно където започва/свършва мантинелата ина камера и светкавица.Чудя се от къде дойте тази светлина. Дали е отблясък ?
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
          Здравейте,Снощи карах по Цариградско Шосе в София от Орлов Мост към Плиска.Някъде след спирката нещо светна много силно и си помислих, че ме снимаха. Погледнах километража - 80км/ч. Обаче до мантинелата е 50. Днес минах по същия маршрут и не видях камера в тази посока. В другата посока точно където започва/свършва мантинелата ина камера и светкавица.Чудя се от къде дойте тази светлина. Дали е отблясък ?
          Според мен е снимало някой от другата страна споко . Аз всяка вечер почти,минавам от там и на мантинелата съм на 90 вече
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Working...
          X