Здравейте колеги,обмислям да си закупя баничарка и съм се спрял на Фиорино 1.7D между 1994г. и 1999г.Молбата ми към вас е да споделите впечатленията си за автомобила относно надеждност, поддръжка,палене в студените зимни утрини и разход на гориво.Ще ви бъда много благодарен също ако някои може да ми даде размерите на товарното пространство в метри,защото нямам от къде да ги взема за момента а именно те са меродавните в моя случаи.С автомобила ще превозвам леки но обемисти предмети с приблизително еднакав размер предимно в гпадски условия.Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Фиорино-размери на товарното пространство
Collapse
X
-
Re: Фиат Фиорино-размери на товарното пространство
teodor01 написа:Здравейте колеги,обмислям да си закупя баничарка и съм се спрял на Фиорино 1.7D между 1994г. и 1999г.Молбата ми към вас е да споделите впечатленията си за автомобила относно надеждност, поддръжка,палене в студените зимни утрини и разход на гориво.Ще ви бъда много благодарен също ако някои може да ми даде размерите на товарното пространство в метри,защото нямам от къде да ги взема за момента а именно те са меродавните в моя случаи.С автомобила ще превозвам леки но обемисти предмети с приблизително еднакав размер предимно в гпадски условия.Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Коментар