Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръки за удaрно-пробивна бормашина за домашна употреба.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръки за удaрно-пробивна бормашина за домашна употреба.

Подчертавам - за домашна употреба. Решил съм да си направя подарък... до 110 лева, 750-1000 вата... не искам да робувам на марки - трябва ми нещо дето да става, да не се счупи на втората дупка и да върши работа...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Донна, безкрайно нисък бюджет си определил за машина която ’да става’ Особено с такава мощност!Абсолютен китаец, от най-грубите, до към 500-600 вата може и да намериш за такава сума.По-добре добави още толкова пари и си купи някоя свястна машина на промоция.... но не очаквай чудеса от нея!

Коментар

Аз си ползвам EINHELL ВВН 850/1 bavaria през последните 6 години. Не е като да не е виждал зор от време на време.Сега ако трябваше да си купувам: http://www.praktiker-online.bg/produ...h-900.htmlСя, не знам дали са запазили качеството от едно време. Може и те, като новите БМВ-та, да са пълна леш под капаците.Ред. Да допълня, че моят си имаше всичко в куфара, като го взех: грес, предпазител, шило и няколко свредла. Не е без значение, когато е за подарък. Сега тия в практикер нещо постнички ми изглеждат като аксесоари и трябва да се проверят на място.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Бормашина

Може да си вземеш от по евтините перфоратор и една прилична бормашинаhttp://einhell.bg/в Практикер има промоция перфоратор 1500вата 100лвили пъкhttp://www.raider.bgНякой имат 2или 3 години гаранция/ ако е ползваш както трябва/
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Още един глас за айнхел. Взимаш най-тежката и скъпа, която можеш да си позволиш и и се радваш с години (домашна употреба).
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Дебни в ,,Метро’’ !!!Когато им останат малко бройки - правят зверски намаления.Още ме е яд , че на 23-ти януари отървах един ,,БОШ’’ за 119 лв. Зависи колко бързо искаш да си подариш де .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да споделя впечетление от един китаец - машината е реплика на БОШ (BOSCH), а на репликата пише BOCSH. Синя на цвят, 28-ца. Т.е. двете реплики на синия бош, които съм виждал са 26-ца и 28-ца. Машината ми е на 5 години. Купих я от "тротоарен" търговец за около 100-тина лв, 900 ватова е. Направих с нея ремонт на 4 стаен апартамент, като това което изкърти са канали за тръби - топла и студена вода, канали за тоците, обратни води, една стена и малко мозайка в кухнята, като за последното доста се озори и незнам си колко стотин кг смеси съм забъркал в кофата с нея. Бургиите, с които се продава не струват за това си купих оригинални на бош. Общо взето влиза навсякъде. За тези 5 години веднъж имах проблем с нея, след като я бяха прегряли. Занесох я на майстор, той видя ротора, бил със 7, а не с 6 зъба или обратното ми каза не помня вече и ми каза, че ротора в Киров струва 70лв и става от истинския бош 28. След ремонта й повече не съм имал проблеми. Не я давам на никой, ходя на място ако има работа за свършване.
              Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Лятото си взех BUDGET /750 вата/от Практикер за около 75 лв на някаква промоция.Идеята беше на сложа около 50 м2 външна изолация на панелен апартамент без да давам пари за майстори.Машината се престави чудесно при пробиването на дупките за дюбелите/доста са си/,след това изкъртих две бани и все още си е в кондиция.Има си две годишна гаранция.С две думи съм доволен.

Коментар

Ползвах едно Метабо, от което се разочаровах - умря ми в ръцете Затова търся немарково... Тези в Практикер ги гледах. Райдър също... Ще гледам пак и ще отсея кандидатите...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Лично те съветвам да си купиш перфоратор, а не бормашина.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Synthy написа:
                      Още един глас за айнхел. Взимаш най-тежката и скъпа, която можеш да си позволиш и и се радваш с години (домашна употреба).
                      Не съм съгласен , ама хич. Преди около 6 години си взех Айнхел - 1500 май . В комплект с куфар , свредла , шило и грес даже си има. За 120 лева от Метро. Машинката е чудесна , работи си и до ден днешен и няма бетон който да и се опре. ОБАЧЕ след 10-на дупки на тавана с 6-ца свредло ти се иска да си купил нещо поне на половина по-леко и с по-малък удар.
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

BO написа:
                        Лично те съветвам да си купиш перфоратор, а не бормашина.
                        Аз говорех за перфоранор,не съм го споменал.За обикновенна ударнопробивна дрелка въобще не си помисляй,че ще пробиеш бетон повече от два пъти.

Коментар

donnna написа:
                          Ползвах едно Метабо, от което се разочаровах - умря ми в ръцете Затова търся немарково... Тези в Практикер ги гледах. Райдър също... Ще гледам пак и ще отсея кандидатите...
                          5 години ползвам перфоратор на Райдър, купен за 90 лв от бриколажа, бая пробиване и копаене на канали е видял 1100 вата, и все още е супер. Има лек проблем с наместване на бургията ама с точния чалъм влиза

Коментар

Makita hr2470 - ето това е машината, но и цената и е 300-350 лв. Иначе каквото и друго да вземеш за 100 лв. трябва да имаш едно на ум, че ще се счупи все някога - то си зависи и от стила на работа, натоварването и т.н.
                            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Гледам тук се препоръчва Мактиа и тем подобни профи машини. Човекът иска бормашина ( не перфоратор) за домашна употреба. Както някой беше споменал по-рано в метро има много добри промоции на последни бройки. Преди месец си купих Скил 700 вата за 35 лева. Според мен нещо подобно би ти вършило прекрасна работа. Има 2 години гаранция. За мен е напълно неразумно да дам 300 лева за профи машина, с която да пробивам 5 дупки годишно.п.с. Ако ползваш машината за пробиване на дупки в стени, наистина е по-добре перфоратор.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X