здравейте колеги искъм да попитам в мъгла с какво да светя имам крушки philips +60% и мислия да си сложа ксенон колата мие фиат брава без лупи фарове с лупи след 2 месеца. За сега с тези
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
в мъгла с какво да светя
Collapse
X
-
МалкоБез да искам да засегна никой. Ама ми е писнало от ксенони, халогени и техните подобни. И като добавя безразсъдно вдигнатите високо фарове откачам. Карам си аз вчера и един насреща ми такива светлини имаше, че ми стана бяло петно, разминаваме се и познайте каква беше колата...Брава. Еми гледайки моята бас ловя, че това не са оригиналните фарове. Поне да бяха регулирани като хората. Общо взето много малко хора си регулират фаровете както трябва. Даже днес загледах служебната кола и на нея бяха вдигнати на макс
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
chaveto написа:...... но като знам фаровете на Мареа колко са зле.Ела да видиш добре регулирани лупи с ксенон 4300 как светят и тогава пускай подобни изказвания.По-темата, от личен опит мога да кажя, че за мъгла е най-добре на халогените(фаровете за мъгла) да се сложат жълти крушки. Ама да не си мислиш, че ще можеш да караш със 100 в гъста мъгла....П.П. В момента на тази кола съм с обикновени Н1, но ми идва идея да сложа ксенон 2000-3000К на халогените.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Със сигурност не с дълги, ако пуснеш дългите става огледало. На къси и бавничко според колко е гъста мъглата. Аз на Пунтото имах регулирани ксенони на обикновени фарове и не заслепяваше. В последствие ксенона се скапа и сложих обикновени крушки и пак беше готино. Намерил съм си един сервиз където ги регулират добре и съм сигурен че не заслепява и в същото време имам максимална видимост. Сам да си ги регулираш ако не разбираш не си е работа. На новата кошница фаровете са на светлинни години пред Пунтич, макар и без ксенон.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Както Торнадо написа, жената вечер има проблем с очите и като кара и колите на фарове отсреща ѝ пречат.Решението го намерихме:Това помага много съответно и за мъгла.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
chaveto написа:Няма нужда да идвам, знам много добре за какво става на въпрос.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
BO написа:Както Торнадо написа, жената вечер има проблем с очите и като кара и колите на фарове отсреща ѝ пречат.Решението го намерихме:Това помага много съответно и за мъгла.
Дай линк за тия очила.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар