veselin10 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
в мъгла с какво да светя
Collapse
X
-
Yavor написа:BO написа:Както Торнадо написа, жената вечер има проблем с очите и като кара и колите на фарове отсреща ѝ пречат.Решението го намерихме:Това помага много съответно и за мъгла.
Дай линк за тия очила.
Иначе беше голям филм да намерим такива очила. Няма оптика, която да пази бройки. Винаги отговаряха - е имахме ама защото не се търсят и не ги държим вече.Та в поредната оптика, след месеци опити, извадиха от един шкаф въпросните очила. Струваха по спомен 60лв.Но сега като търсих за снимката виж, че я намерих от някой продавач в Ситроен форума. И за доста по-ниска цена. А още по-добре, че според обявата има още 2 броя.Ако искаш възползвай се:http://www.clubcitroen.bg/forum/view...p?f=89&t=29845
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Това с тези очила ми допаднаДа му вземем последмите 2 чифта с Явор
По темата: с ксенон с жълтеникава светлина на халогените, наистина се получава доста добре. Иво (pininfarina) си сложи точно такива, когато ги пробвахме една сутрин с гъста мъгла, доста подобряваха виждането.П.П Наистина има 2 броя. Пратих един младеж от Плевен да ми вземе едните. Човекът каза, че нямали шарнири на рамките, ама едва ли ще е чак такъв проблем, все пак не са за постоянно ползване.
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Ако са тези от снимката, която съм дал, то си имат шарнирчета и рамките си се затварят, ако съм те разбрал правилно.Да не продава ментаци, предвид цената и липсващите шарнири.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
taptam написа:ако е гъста мъглата с каквито и фарове да си пак нищо няма да видиш мъчиш се с халогени ниско доло и къси светлини , а ксенон без лупа дори мисля че го забраниха не съм сигурен но е адски гадноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар