Понеже от няколко дни гледам колеги се хвалят с новите си коли, и си викам що пък и аз да не се похваля Иначе карам я от 2 седмици вече,очарован съм от возията, и комфорта. Има си и своите кусури който с времето малко по малко ще бъдат отстранени.Като динамика е добре все пак е 1.6 16в иначе Бравото ми 1,6 16 е по пъргаво ама е по лекичко.Харесват ми скоростите и най-вече по дългата 5-та. Като цяло аз си търсех по голяма кола от Бравото и задължително с 5 врати .Вътре е доста по широка и доста уютна И може би най-важното салона е перфектен.Но пък не съм и правил снимки от вътре.И това е от мен Сега съм спокоен и аз се похвалих П.п под прикритие съм няма си форумна лепенка,но скоро ще имам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде и аз да се похваля с новият автомобил :D
Collapse
X
-
Честита да ти е! Много безаварийни км!Кво става, масово народа заприходява коли в началото на годината :D Ще ме накарате и аз да последвам традицията :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Кво става, масово народа заприходява коли в началото на годината :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:tyson написа:Кво става, масово народа заприходява коли в началото на годината :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колкото до джантите, за мен най-яката джанта за Стило е 17-ката с лъчите.И Абартовските естествено, но те са твърде редки..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар