Според мен проблема е че сте изгубили някъде по пътя задната..иначе си щял да се отъркаш в лустрото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за бартер?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
pplk написа:...Въпросът е прост! ЗАЩО ТОЗИ АВТОМОБИЛ 330хd Е НА ТАЗИ ЦЕНА, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НЕ ПРЕДЛАГА НИЩО КОЯТО ДА Я ОБУСЛАВЯ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pplk написа:Предлагам ключ.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
pplk написа:Явно си пропуснал и отговорът на отговора на въпроса, който не си видял Предлагам ключ.pplk написа:Аха, щот много върви???? Благодаря за отговора!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Надявам се да обяснявам за последен път. Аз не съм виновен, че не четеш.pplk написа:Уф, писна ми! Значи скапан екземпляр на БМВ срува с 15к повече от читава Крома? Ей сега ако ми обясниш логиката на този факт с друго освен трибуквието, евала. Понеже непрекъснато сравняваш Крома с 330d и "невероятното му вървене", нека БМВ-то бъде 320d примерно. Какво правим в случая? Кое определя цената? АБС-а?Продължавам да твърдя, че цената на третата серия се определя единствено и само от името. Нищо повече! Този автомобил не предлага нищо, което да оправдава високата му цена.pplk написа:Кики, не ми вменявай мисли! Оцених колата като модел. Дизайн, удобство и комфорт, практичност, поведение на пътя, доколкото е възможно и цена. Инженерната мисъл се заключва в горното, май? Единственото нещо, което ми хареса беше динамиката, без да е нещо изключително. Мисълта ми е, че за това, което предлага, този автомобил е неоправдано скъп.Ако трябва да го сравня със Субаруто, приблизително 3 пъти по-евтино, единствено динамиката е по-добра и то в случая с този мотор. Ако двигателя е по-слаб, няма база за сравнение. Нееднократно съм казвал мнението си за Субаруто, че е варел с неподражаемо пътно поведение. Нещо като да караш по релси. Какво очакваш да е мнението ми за БМВ тройка?БТВ Доста хора от форума са виждали Легасито, някои са се возили и могат да кажат за какво иде реч.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар