BO теорията ти щеше да е вярна, но се чупи на едно място, казва се Порше. Как Порше могат, БМВ не? Не търся отговор на този въпрос, защото всеки си защитава мнението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за бартер?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pplk написа:Ето малко радост за Бо.http://hidwelldone.wordpress.com/201...he-new-kia-k9/A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tyson написа:Има и 99г. кола дето пали с копче. :D Дано да е още на пътя някъде
Коментар
-
pakumba написа:Мен лично ме притеснява повече недостатъчната надеждност на почти всяка нова разработка, защото не ми се рискува да си проваля работата, удоволствието или кой знае какво, защото на фаровете им заминава някой датчик и праска яко дълги на всички и навсякъде.
Коментар
-
Kuku написа:Е, какво толкова ще ми докажеш на срещите, което не можеш да докажеш тук?Цената се формира от много фактори - ако очакваш разбивка по пера, едва ли някой в този форум може да ти даде такава.А и при положение, че няколко пъти вече ти отговорихме на този въпрос, не виждам смисъл от продължаващото му задаване По тази логика можеш да попиташ и защо ’Дропхед’ струва колкото половината завод на ФИАТ?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO написа:pplk написа:Ето малко радост за Бо.http://hidwelldone.wordpress.com/201...he-new-kia-k9/207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk,просветли ни и нас как тия баварски измамници лъжат балъците,не само Кики на лични.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
pplk написа:Чувал ли си за програмирано остаряване? Нещо такова.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
chaveto написа:pakumba написа:Мен лично ме притеснява повече недостатъчната надеждност на почти всяка нова разработка, защото не ми се рискува да си проваля работата, удоволствието или кой знае какво, защото на фаровете им заминава някой датчик и праска яко дълги на всички и навсякъде.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
_жоро_ написа:pplk написа:Чувал ли си за програмирано остаряване? Нещо такова.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk, колко си заблуден колега, ама колко си заблуден, просто не е истина.И викаш ЗФ-а на 330-ката бил проблемен, а тъпя Аисин на Кромата бил мега железен.Ама наистина колко си заблуден.Твоето виждане не е изкривено през призма, а направо през галактиката. Ама пак не отговори на един въпрос, който ти задават всички - какво не хареса на колата?Каза, че ти е грозна, или поне намекна. Това аз го приемам - различни хора, различни вкусове. Ама какво не хареса от техническо естество?И пак те питам - защо си купи Крома на 3-на цена, а не Логан?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Нещо се насмете,нали говореше точно за модела който си гледал а не за БМВ като цяло!!Защото и аз говорех за този модел!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
style34 написа:Между другото скоро се возих в едно Ауди А6 3.0 ТДИ, Куатро. Разход по борд със 120-130 км/ч - около 10/100.Отзад скърцат пластмаси, друса като каруца. Да, 4х4 е, стабилна много, но аз лично не го харесах този автомобил, очаквах много повече, отзад е тесен и общо взето никога АЗ не бих дал 20 000 лв. на старо за тази кола. Пък нека ми обяснява някой на хартия колко е впечатляваща.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
BO написа:pplk, колко си заблуден колега, ама колко си заблуден, просто не е истина.И викаш ЗФ-а на 330-ката бил проблемен, а тъпя Аисин на Кромата бил мега железен.Ама наистина колко си заблуден.Твоето виждане не е изкривено през призма, а направо през галактиката. Ама пак не отговори на един въпрос, който ти задават всички - какво не хареса на колата?Каза, че ти е грозна, или поне намекна. Това аз го приемам - различни хора, различни вкусове. Ама какво не хареса от техническо естество?И пак те питам - защо си купи Крома на 3-на цена, а не Логан?Lane Staley написа:Каква драма Все пак те са добър начин човек да задоволи потребности от 4то ниво на пирамидата на Маслоу. Или поне да си мисли така :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар