Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за бартер?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Все пак те са добър начин човек да задоволи потребности от 4то ниво на пирамидата на Маслоу. Или поне да си мисли така :D
    Перфектно казано!
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
      ОК, разбрахме се. БМВ е скъпо от развойна дейност, всички останали действат наготово. :D Лек ден!
      Ами горе долу е така. Някой развиват, други само взимат след като стане по-евтино, за да могат да предложат и на собствените си потребители нещо такова.Ако нямаше развойна дейност, то щяхме да караме коли с двигатели по 5 литра, които ще харчат по 50л/100км и ще вървят като 0.1 литров съвременен автомобил.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

А на БМВ ли принадлежат всички важни открития и технологии в съвременните автомобили?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не, на ФИАТ :DДаже почти всичко е вложено в Крома, която всъщност е Опел :D

Коментар

Очаквам някой да извика- "Фиат Акбар" и да дръпне шплента. То бива фанатизаъм,ама чак пък толкова.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

style34 написа:
              А на БМВ ли принадлежат всички важни открития и технологии в съвременните автомобили?
              На Бугати, като му гледам цената. А и си върви.
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

krasio_79bs написа:
                Очаквам някой да извика- "Фиат Акбар" и да дръпне шплента. То бива фанатизаъм,ама чак пък толкова.
                До тук само "БМВ Акбар" виждам. За останалото си прав.
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Абе Бугати не виждам да ги карат много
                  pplk написа:
                  style34 написа:
                  На Бугати, като му гледам цената. А и си върви.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз по принцип си мисля, няма ли да е по-правилно ако кажеш ’на мен не ми харесва 330хд, защото така-и-така, това-и-това’, вместо ’егати прехваления кенеф’ ?!Аз предпочитам 330хд с всички екстри, пред Крома 2.4 с всички екстри - на БМВ-то всичко отвсякъде му е по-добре, СПОРЕД МЕН.... ама струва двойно повече

Коментар

pplk написа:
                      krasio_79bs написа:
                      До тук само "БМВ Акбар" виждам. За останалото си прав.
                      +1Аз просто питам. Аз ако съм Фиат фанатик няма да карам Пежо. И БМВ сигурно бих си взел и всяка кола, която ми харесва и мога да си позволя. Аз също смятам, че БМВ са надценени автомобили. Някакъв проблем има ли в това, че имам мнение, различно от на някой друг?
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А има ли някакъв проблем някой да не е съгласен с вашето мнение?

Коментар

То и аз само питам. Просто уважавам мнението на другите хора. За едни кенеф ,за други лафка с бонбони.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

pplk написа:
                            Lane Staley написа:
                            Все пак те са добър начин човек да задоволи потребности от 4то ниво на пирамидата на Маслоу. Или поне да си мисли така :D
                            Перфектно казано!
                            В, което няма лошо, но чак пък да се прескачат две нива...Маслоу би си прередил пирамидата в днешна България, където със сигурност "връхче" не ни трЕбва.По темата: Здрава Крома е в пъти по-добре от болно БМВ . Иначе съм обременен с повече отколкото ми е нужен прагматизъм и ще ми трябват много доводи за да "изкарам" категоричност в полза на три-буквието...Не че е важно за някой де.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Kuku написа:
                              А има ли някакъв проблем някой да не е съгласен с вашето мнение?
                              Не, що, аз какво съм казал?

Коментар

Кики, омръзна ми да обяснявам, че Кромата няма отношение към темата. Моите, твоите и на филанкишията предпачитания, също. Има конкретно зададен въпрос, на който не е даден смислен отговор вече 5 страници от почитателите на марката, баси.
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X