Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за бартер?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
По всичко казано до тук да разбирам, че ако не взимаш завоите с вратите, ако не държиш да си най-бързия на пътя в ТВОЯ клас автомобил, няма нужда да даваш 3 пъти повече пари за БМВ? Щото ако наистина само това са предимствата... В смисъл за много голяма част от хората от значение е комфорта, икономията, добрата возия. А също за голяма част от хората от значение е ЕДИНСТВЕНО имиджа, който без съмнение е по-голям с БМВ, отколкото с Фиат. И като гледам колко хора са с Айфони без да могат да си сменят мелодията на звънене, явно имиджът си е имидж.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
BO написа:Все пак БМВ си взимаш, за да го тормозиш, по презумпция. То за това е правено.А Фиата да си возиш семейството в автомобил, за поносима цена. Това е.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Между другото скоро се возих в едно Ауди А6 3.0 ТДИ, Куатро. Разход по борд със 120-130 км/ч - около 10/100.Отзад скърцат пластмаси, друса като каруца. Да, 4х4 е, стабилна много, но аз лично не го харесах този автомобил, очаквах много повече, отзад е тесен и общо взето никога АЗ не бих дал 20 000 лв. на старо за тази кола. Пък нека ми обяснява някой на хартия колко е впечатляваща.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:По всичко казано до тук да разбирам, че ако не взимаш завоите с вратите, ако не държиш да си най-бързия на пътя в ТВОЯ клас автомобил, няма нужда да даваш 3 пъти повече пари за БМВ? Щото ако наистина само това са предимствата... В смисъл за много голяма част от хората от значение е комфорта, икономията, добрата возия. А също за голяма част от хората от значение е ЕДИНСТВЕНО имиджа, който без съмнение е по-голям с БМВ, отколкото с Фиат. И като гледам колко хора са с Айфони без да могат да си сменят мелодията на звънене, явно имиджът си е имидж.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ако предложението за бартера е бил с доплащане под 15к лева, то определено аз лично не бих отишъл да го гледам, ако карам Крома, поради факта, че няма читав екземпляр за бартер под тази цена.Както се вижда за 5 минути му изчезнала някоя скорост. Смятай ако колегата се е бил излъгал да го вземе какво следва натам.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:BO написа:Ако предложението за бартера е бил с доплащане под 15к лева, то определено аз лично не бих отишъл да го гледам, ако карам Крома, поради факта, че няма читав екземпляр за бартер под тази цена.Както се вижда за 5 минути му изчезнала някоя скорост. Смятай ако колегата се е бил излъгал да го вземе какво следва натам.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Сумата няма никакво отношение към спора. Мисълта ми е, че БМВ трета серия е силно надценена. Обикновен автомобил с ужасяващ вътрешен дизайн на нереална цена. Това е!Правя и едно допънение.Предполагам, че си гледал последната реклама на Х5, която успешно набива в главите на биологичните единици, че всички трябва да дават път на колата. Защо? Защото е БМВ, не за друго!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
МаркЕтинг баткол...И лайно да е, като ти го сложат в кутия с панделка ще се изкефиш, че ти правят подарък"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
pplk написа:Сумата няма никакво отношение към спора. Мисълта ми е, че БМВ трета серия е силно надценена. Обикновен автомобил с ужасяващ вътрешен дизайн на нереална цена. Това е!Правя и едно допънение.Предполагам, че си гледал последната реклама на Х5, която успешно набива в главите на биологичните единици, че всички трябва да дават път на колата. Защо? Защото е БМВ, не за друго!A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
По абсолютно същата твоя логика, защо не си взе почти нова Дачиа Логън комби, а си взе Кромата за тези пари?Пак ще те вози, пак ще може да я товариш, а най-важното е, че има още две седалки. Демек има нещо, което Кромата не може да ти го предложи, а Кромата като нова струва над двойно по-скъпа за екземпляр с еднакви екстри.И за да отговоря точно на твоя въпрос - най-голямата цена в автомобила е не производствената, а развойната дейност. Това реално плащаш, а не купчината ламарина.Защото БМВ, за да го произведат този модел са вложили над 20 милиарда Евро, а други производители просто взимат назаем някаква платформа и просто си слагат емблемата отгоре.За това плащаш 2 пъти повече пари, а получаваш 30% отгоре, а не 100% отгоре.Именно ако не си съгласен да дадеш 100% цена за само 30% подобрения (условно казано), то ако гледаш чисто материално на нещата, то няма да си купиш БМВ, а ще си купиш Логан, както предложих.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Каква драма Аз лично не бих нарекъл никое БМВ кенеф ( абстрахирайки се от състоянието на конкрения автомобил). Все пак те са добър начин човек да задоволи потребности от 4то ниво на пирамидата на Маслоу. Или поне да си мисли така :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар