Да, отидох и бях готов да доплащам, няма спор. Ама не защото е БМВ, а защото е прехвалено БМВ. А в действителност е трибуквен кенеф, нищо повече!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за бартер?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pplk написа:Ами защото е много по-автомобил, за това.А и марката допринася още малко.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Какъв фиат, бе човек? Не правя сравнения, разбери го! Въпроса ми е елементарен. Защо този автомобил, непредлагащ нищо особено и в някои случаи по-калпав от други автомобили в класа си, е на тази цена? Дай ми разумно обяснение, защото освен маркетингова стратегия, нищо друго не ми идва на акъла. Не, че и ти не го призна, де :DГоворим за трета серия, да напомня.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Какъв фиат, бе човек? Не правя сравнения, разбери го! Въпроса ми е елементарен. Защо този автомобил, непредлагащ нищо особено и в някои случаи по-калпав от други автомобили в класа си, е на тази цена? Дай ми разумно обяснение, защото освен маркетингова стратегия, нищо друго не ми идва на акъла. Не, че и ти не го призна, де :DA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pplk написа:И преди съм писал, че имаш явни проблеми с осмислянето на прости изречения. Следващия път ще ти пиша с главни букви, че не правя сравнения с Фиат, още по-малко с Крома. Дано има ефект.Лека нощ! Каквото било, било!A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Ако предложението за бартера е бил с доплащане под 15к лева, то определено аз лично не бих отишъл да го гледам, ако карам Крома, поради факта, че няма читав екземпляр за бартер под тази цена.Както се вижда за 5 минути му изчезнала някоя скорост. Смятай ако колегата се е бил излъгал да го вземе какво следва натам.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Лелееее, каква тема се заформила! Абе пичове, като чета май говорите за драйв тест на Ровър Маестро, произведен във Вамо и то разказано от леля на пазара. Не искам да влизам в спорове, защото сме във Фиат форума, ама поспрете се малко или поне пишете от опит! Толкова глупости на едно място отдавна не бях виждал.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
BO написа:Все пак БМВ си взимаш, за да го тормозиш, по презумпция. То за това е правено.А Фиата да си возиш семейството в автомобил, за поносима цена. Това е.Как се тормози това
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар