Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за бартер?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, отидох и бях готов да доплащам, няма спор. Ама не защото е БМВ, а защото е прехвалено БМВ. А в действителност е трибуквен кенеф, нищо повече!
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Радвам се, че така мислиш, ама това не го споделяй извън този форум защото много ще се изложиш

Коментар

pplk написа:
        Ами защото е много по-автомобил, за това.
        Спрямо какво? Щото аз сравнения не помня да съм правил. Ако го сравняваш с Панда 84 набор, съгласен съм.
        А и марката допринася още малко.
        Аре нема нужда! За букви плащат балъците и комплексарите
        Спрямо всичко. Единственото нещо с което Фиата го превъзхожда е цената, спор няма.Все пак БМВ си взимаш, за да го тормозиш, по презумпция. То за това е правено.А Фиата да си возиш семейството в автомобил, за поносима цена. Това е.п.п. Много ми е интересно с какво предишната ти кола, която е била 3 пъти по-евтина е превъзхождала Х-а и то в пъти?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Какъв фиат, бе човек? Не правя сравнения, разбери го! Въпроса ми е елементарен. Защо този автомобил, непредлагащ нищо особено и в някои случаи по-калпав от други автомобили в класа си, е на тази цена? Дай ми разумно обяснение, защото освен маркетингова стратегия, нищо друго не ми идва на акъла. Не, че и ти не го призна, де :DГоворим за трета серия, да напомня.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
            Какъв фиат, бе човек? Не правя сравнения, разбери го! Въпроса ми е елементарен. Защо този автомобил, непредлагащ нищо особено и в някои случаи по-калпав от други автомобили в класа си, е на тази цена? Дай ми разумно обяснение, защото освен маркетингова стратегия, нищо друго не ми идва на акъла. Не, че и ти не го призна, де :D
            Елементарно - защото е правен да върви. Няма друг такъв автомобил с дизелов двигател, който да върви повече.Какво повече ти трябва за обяснение?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аха, щот много върви???? Благодаря за отговора!
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                Аха, щот много върви???? Благодаря за отговора!
                Сега кажи, че Кромата ти върви повече. :D
                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

И преди съм писал, че имаш явни проблеми с осмислянето на прости изречения. Следващия път ще ти пиша с главни букви, че не правя сравнения с Фиат, още по-малко с Крома. Дано има ефект.Лека нощ! Каквото било, било!
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                    И преди съм писал, че имаш явни проблеми с осмислянето на прости изречения. Следващия път ще ти пиша с главни букви, че не правя сравнения с Фиат, още по-малко с Крома. Дано има ефект.Лека нощ! Каквото било, било!
                    OK, не я сравнявам с Фиат. Просто те питах за мнение, че очевидно с тия 4 въпросителни знаци отзад показват афект. А това БМВ трябва да върви все едно да сравняваш твоята Крома с някоя Лада, такава е почти разликата между това БМВ и Кромата ти.Коя кола с дизелов двигател върви повече, щом са ми сложни изреченията?Знаеш ли колко коли от по-нисък клас имат динамично спиране в завой. Знаеш ли колко от тях имат хидравлично отделяне на педала от АБС блока, за да не ти намалява спирането при интервенция на АБС-а. Ей такива неща правят този автомобил скъп. Ама не, ти си го покарал 3 преки и вече даваш мнения. Давай де, лошо няма но:Явно се вижда, че си изградил много грешно мнение.Казаха ти и други хора - запази си мнението а себе си, защото очевидно е много изкривено.И както каза - лека нощ и на теб.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

С риск да се потретя, може да не съм казвал, но ще повторя - все пак май си попаднал на гаден екземпляр!От съвсем скормния ми допир до подобна кола, мога да ти кажа, че определено няма ФИАТ, който да се мери с него

Коментар

Ако предложението за бартера е бил с доплащане под 15к лева, то определено аз лично не бих отишъл да го гледам, ако карам Крома, поради факта, че няма читав екземпляр за бартер под тази цена.Както се вижда за 5 минути му изчезнала някоя скорост. Смятай ако колегата се е бил излъгал да го вземе какво следва натам.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Лелееее, каква тема се заформила! Абе пичове, като чета май говорите за драйв тест на Ровър Маестро, произведен във Вамо и то разказано от леля на пазара. Не искам да влизам в спорове, защото сме във Фиат форума, ама поспрете се малко или поне пишете от опит! Толкова глупости на едно място отдавна не бях виждал.
                          Lupo - The Monster
                          Е83 3D

Коментар

BO написа:
                            Все пак БМВ си взимаш, за да го тормозиш, по презумпция. То за това е правено.А Фиата да си возиш семейството в автомобил, за поносима цена. Това е.
                            Как се тормози това
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Не бе хора, конкретното БМВ явно е като готина блондинка, от къща с добро име, ама да не ти влиза вкъщи . Само да си я гледаш. Иначе жените по пазарите разправят че са тесни вътре .
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ее тоя тролейбус по-горе ще струва колкото 33 нормални коли.А и аз бих казал на колегата щом няма проблеми с неговата кола да не я сменя за кола с много неизвестни.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X