на 3000 кубика дизел знам че автоматика много се прецаква двама приатели имам с такива мотори и двамата правиха по 1 път кития техни познати също
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за бартер?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
todorakiggg написа:Знам че на тези автоматици, може и по новите да са обаче, 1000 лв излиза смяната на маслото на кутията - нагрявало се до някаква температура и т.н. Мисля, че за кола 2010 или 2011 ми говориха ама не съм сигурен.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
pplk написа:Не заклеймявам марката а модела. Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
emzo написа:pplk написа:Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
lhristov написа:pplk написа:Не заклеймявам марката а модела. Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Еми да , не знам колко дърто ти е било легасито или квото е там, ама да не си вземеш пак Субару , а фиат ...... де а знам....Абе важното е да си те кефи, щото ако слушам на сульо и пульо мненията .... като в тая категория влизат близки приятели, не познати (има разлика) ..... ми с кеф им вдигам среден фингър.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
pplk написа:Не заклеймявам марката а модела. Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.
Коментар
-
pplk написа:Не заклеймявам марката а модела. Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар