Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за бартер?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на 3000 кубика дизел знам че автоматика много се прецаква двама приатели имам с такива мотори и двамата правиха по 1 път кития техни познати също

Коментар

Всъщност, кое не ти хареса?Пак казвам - май си попаднал на кофти бройка....

Коментар

todorakiggg написа:
        Знам че на тези автоматици, може и по новите да са обаче, 1000 лв излиза смяната на маслото на кутията - нагрявало се до някаква температура и т.н. Мисля, че за кола 2010 или 2011 ми говориха ама не съм сигурен.
        Aйде помисли малко и ми кажи как може едно масло да струва 1000лв на 10+ годишен дръгел ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

pplk написа:
          Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.
          Малко ли ти е xD-то ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честно да си кажа, нямаше нещо, което да ми хареса. И пак повтарям, екземпляра в случая е без значение, модела е пълен отврат за парите си.П.П.Поправям се. Джантите бяха готини!
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
              Не заклеймявам марката а модела. Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.
              Е за това говорим, а ти си тръгнал и да доплащаш ДОРИ!Я си карай автомобила и си спи спокойно.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

emzo написа:
                pplk написа:
                Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.
                Малко ли ти е xD-то ?
                Предишната ми кола превъзхожда xD-то в пъти и беше приблизително три пъти по-евтина като нова. Баси довода, аре по-сериозно!
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

lhristov написа:
                  pplk написа:
                  Не заклеймявам марката а модела. Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.
                  Е за това говорим, а ти си тръгнал и да доплащаш ДОРИ!Я си карай автомобила и си спи спокойно.
                  Никога не е късно да стана за резил :D
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Еми да , не знам колко дърто ти е било легасито или квото е там, ама да не си вземеш пак Субару , а фиат ...... де а знам....Абе важното е да си те кефи, щото ако слушам на сульо и пульо мненията .... като в тая категория влизат близки приятели, не познати (има разлика) ..... ми с кеф им вдигам среден фингър.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ужасяващо дърто е. На 48 000км. Що бягаш от почерпката?
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        Според мен това не е баракудник или каквото и да било. С риск да си навлека гнева на всички ще кажа, че автомобила е в пъти по добър от Кромата. Като не говоря за конкретния екземпляр който си гледал.Фиат въобще не може да ти предложи това което го може едно БМВ.

Коментар

pplk написа:
                          Ами защото е много по-автомобил, за това.А и марката допринася още малко.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ами защото е много по-автомобил, за това.
                            Спрямо какво? Щото аз сравнения не помня да съм правил. Ако го сравняваш с Панда 84 набор, съгласен съм.
                            А и марката допринася още малко.
                            Аре нема нужда! За букви плащат балъците и комплексарите
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Фиат въобще не може да ти предложи това което го може едно БМВ.
                              Истински ме забавляваш.
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                                Аре нема нужда! За букви плащат балъците и комплексарите
                                И все пак си ходил да го гледаш, карал си го...... на всичкото отгоре си бил готов и пари да дадеш

Коментар

Working...
                                X