Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за бартер?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложение за бартер?

Предлагат ми бартер, с доплащане от моя страна, BMW 330xd 2008г автомат, за моята Крома 2.4. Довечера ще ходим със съпругата да я огледаме. Вие на какво мнение сте?
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Вземай го
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Е то зависи изцяло от доплащането

Коментар

Зависи от това дали ще ми хареса!!!! Доплащането е във възможностите ми.
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Отговори си на следните въпроси:1. Защо собственика на BMWто иска да го размени за твоята Крома?- а: гори му много- б: предпочита кромата пред бмв-то- в: трабват му пари2. Ще имаш ли средствата да наливаш гориво ?3. Ще успееш ли да му платиш какъвто и да е ремонт ?4. Ще му плащаш ли каското и данъка ? Мисля, че е 239 коня.5. Искаш ли да се разделиш с твоята кола ?Най - вече се замисли защо този пич иска да си смени прекрасното бмв за фиат ?!?
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Все пак е ХД... не вярвам другите екстри на Кромата да ги няма Айде ще чакаме снимките :D
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колега, не знам от колко време имаш кромата, но ако я имаш от доста време и знаеш какво си правил по нея и колко е здрава, по-добре недей... не знам. Не казвам, че БМВ-то е лоша кола или лошо състояние, но друго си е да си знаеш твоята в какво е. Хубаво е да видиш и защо наистина иска бартер
              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Е, те разходите за 330xd не са много повече отколкото за Крома 2.4 Пък и доплащането е важно не за твоите възможности, а за колата по принцип.Хубаво 330 струва минимум колкото два броя Крома, но по-важното е, че ще продължи да струва толкова доста дълго време, за разлика от ФИАТа!!!

Коментар

Знам че на тези автоматици, може и по новите да са обаче, 1000 лв излиза смяната на маслото на кутията - нагрявало се до някаква температура и т.н. Мисля, че за кола 2010 или 2011 ми говориха ама не съм сигурен.

Коментар

Re: Предложение за бартер?

pplk написа:
                    Предлагат ми бартер, с доплащане от моя страна, BMW 330xd 2008г автомат, за моята Крома 2.4. Довечера ще ходим със съпругата да я огледаме. Вие на какво мнение сте?
                    абе ти не си вред оня ден ми разправяше че караш колите си по 3 години (тази няма и година)разправяше че с Кромата си вдигнал много Летвата и щом я предпочете пред Субарото бях останал с впечатлението че следващото няма да е скоро и ще е нещо Престижнои междо другото не те виждам слезнал от Кораба (кромата) и качил се в надуваема лодка (БМВ)ПС: кромата му е 2.4 автомат 200 коня и е найстина МНОГО хубава
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Вероятността да откраднат бмв-то е много по-голяма от тази да откраднат фиата.Ако имаш гараж нещата не стоят така.
                      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Пичове, впечатлен съм!!!Впечатлен съм от възможностите на съвременния маркетинг и реклама, как с лепването на трибуквена абревиатура на един кенеф, успяват да убедят света, че кенефа не е кенеф. :D Иначе количката е здрава, като изключим малката подробност, че изгубихме задна скорост някъде в карето между Т. Каблешков, бул. България, Околовръстното и бул. Бъкстон, ама се стъмни и не се връщахме да я търсим
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

разправяше че с Кромата си вдигнал много Летвата
                          И го твърдя с още по-голяма убеденост :D :D :D
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Е, явно просто си попаднал на кенеф - не е нужно да заклеймяваш доказана марка по този начин

Коментар

Не заклеймявам марката а модела. Ако може някой да ми даде смислен отговор, защо този баракудник струва толкова пари, ще го почерпя.
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                              X