Предлагат ми бартер, с доплащане от моя страна, BMW 330xd 2008г автомат, за моята Крома 2.4. Довечера ще ходим със съпругата да я огледаме. Вие на какво мнение сте?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за бартер?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Отговори си на следните въпроси:1. Защо собственика на BMWто иска да го размени за твоята Крома?- а: гори му много- б: предпочита кромата пред бмв-то- в: трабват му пари2. Ще имаш ли средствата да наливаш гориво ?3. Ще успееш ли да му платиш какъвто и да е ремонт ?4. Ще му плащаш ли каското и данъка ? Мисля, че е 239 коня.5. Искаш ли да се разделиш с твоята кола ?Най - вече се замисли защо този пич иска да си смени прекрасното бмв за фиат ?!?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Колега, не знам от колко време имаш кромата, но ако я имаш от доста време и знаеш какво си правил по нея и колко е здрава, по-добре недей... не знам. Не казвам, че БМВ-то е лоша кола или лошо състояние, но друго си е да си знаеш твоята в какво е. Хубаво е да видиш и защо наистина иска бартерAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Re: Предложение за бартер?
pplk написа:Предлагат ми бартер, с доплащане от моя страна, BMW 330xd 2008г автомат, за моята Крома 2.4. Довечера ще ходим със съпругата да я огледаме. Вие на какво мнение сте?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Пичове, впечатлен съм!!!Впечатлен съм от възможностите на съвременния маркетинг и реклама, как с лепването на трибуквена абревиатура на един кенеф, успяват да убедят света, че кенефа не е кенеф. :D Иначе количката е здрава, като изключим малката подробност, че изгубихме задна скорост някъде в карето между Т. Каблешков, бул. България, Околовръстното и бул. Бъкстон, ама се стъмни и не се връщахме да я търсим207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар