От няколко дни сме собственици на 159, 1,9 JTDm -150 кончета. Колата ще я кара предимно жена ми и мислихме за нещо по-малко, но пуст мерак )) Първите впечатления са добри, дано не ни разочарова В момента е в бокса за обслужване и след това ще и се порадвам истински Пускам 2-3 снимчици в мръсно състояние, но в момента няма как...п.п явно няма да се справя от телефона...ще постна снимки довечера Успях!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля с нова придобивка :)
Collapse
X
-
Re: Да се похваля с нова придобивка
iee написа:От няколко дни сме собственици на 159, 1,9 JTDm -150 кончета. Колата ще я кара предимно жена ми и мислихме за нещо по-малко, но пуст мерак )) Първите впечатления са добри, дано не ни разочарова В момента е в бокса за обслужване и след това ще и се порадвам истински Пускам 2-3 снимчици в мръсно състояние, но в момента няма как...п.п явно няма да се справя от телефона...ще постна снимки довечера
Коментар
-
Честито и от мен за втори път!vgeorgiev написа:Какво мислите за 2.4 мотора на 159 ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Честито, голяма красавица е!Много безаварийни! Гледам няма пръскалки на фаровете, спестяваш си малко от течността, която ти е нужна в това време :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар