Здравейте след поредното удряне(одраскване) на колата ми на паркинга пред блока,започнах да се чудя аз ли не мога да спирам правилно или просто има хора които не могат да карат. Това го оставям на една страна, а това което се чудя е ако извикам КАТ дали,ще получа нещо от гражданската или да не се занимавам изобщо?И другия ми въпрос е заслужава ли си да й направя каско на колата при положение,че е доста стара, става въпрос за Фиат Браво 1997 година?И ако изобщо има вариант за каско колко би струвало на тази кола? П.С. При смяна на цвета на колата как се процедира с КАТ, тъй като ще я боядисвам тук в София, а талона ще го сменям в КАТ Бургас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ударена кола на паркинг.
Collapse
X
-
Колега аз съм с каско поради това, че живея в центъра, улиците са тесни, от едната страна се спира, а са двупосочни. Отделно влизат камиончета да зареждат кварталните магазинчета. Сам се сещай колко пъти ми закачат колата на година. Пълното Каско за тази година ми беше някъде около 220лв. В ДЗИ съм от 6г. и не съм имал проблеми до сега с тях при този вид щети. Аз си го избивам от щетите. Сам си преценяваш за себе си.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
-
z_sutrov написа:Колега аз съм с каско поради това, че живея в центъра, улиците са тесни, от едната страна се спира, а са двупосочни. Отделно влизат камиончета да зареждат кварталните магазинчета. Сам се сещай колко пъти ми закачат колата на година. Пълното Каско за тази година ми беше някъде около 220лв. В ДЗИ съм от 6г. и не съм имал проблеми до сега с тях при този вид щети. Аз си го избивам от щетите. Сам си преценяваш за себе си.
Коментар
-
ГО не ти върши работа, само КАСКО. Друг е въпроса застрахователя колко ще ти изплати и дали няма да си "вътре". Едни хора нямат проблеми с ДЗИ, а аз пък имам. На пълно каско с годишна премия 400лв и право на доверен сервиз ми преведоха 107лв за 2 щети - по предния капак и предната броня броня. Само оправянето на капака и боядисването му на повечето места ми искат около 150 до 200лв. За бронята да не говорим.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Нямам каско.Но тъй като съм решил да я пребоядисвам,че вече е в много лош външен вид, явно ще трябва да си направя,но след боядисването.А за смяната на цвета въпроса ми беше, от къде трябва да взема бележка,че ще и сменям цвета от КАТ-София или от КАТ-Бургас.Бележката е за да мога да я закарам до КАТ без да се заяждат ако ме спрат,при 400 километра разстояние няма как да не ме спрат поне веднъж.
Коментар
-
fuel injekcion написа:Аз е така излизам от практикер и като стигнах до колата видях че калника ми някой го е смачкал и какво да направя
Коментар
-
Ами и на мен ми е писнало особено сега зимата два пъти ме удариха на паркинга,преди седмица един такъв летен шофьор ми строши задното стъкло в най големият студ,решил човека да прави маневри с едно камионче със задно ама не преценил мястото и прас джама.Но аз поне имам късмет че са то видели и ми се обадиха и сега чакам да видя какви пари ще ми преведат,че 160 левчета е това стъкло.На такива зимата трябва да им се прибират книжките.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
chaveto написа:fuel injekcion написа:Аз е така излизам от практикер и като стигнах до колата видях че калника ми някой го е смачкал и какво да направя
Коментар
-
Immortal написа:asak_koz написа:при 400 километра разстояние няма как да не ме спрат поне веднъж.
Коментар
-
Immortal написа:asak_koz написа:при 400 километра разстояние няма как да не ме спрат поне веднъж.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар