Колегите, представям ви новата придобивка - Fiat Multipla 1.6 16v BipowerДа подчертая, че на живо изглежда в пъти по-добре отколкото на снимките. Зеления металик е уникален на фона на белия сняг Комфорта няма как да ви го опиша! Уникално широко, удобно, със жабки навсякъде и достатъчно място за 6 пътника.Навъртях и 30 км. градско. Ускорението е презадоволително спрямо габаритите и доста лесно се управлява.Скоростния лост колкото и странно да ви изглежда пасва идеално на ръката и скоростите влизат много лесно и приятно.Мотора работи изключително тихо... С този дизел направо забравих какво е тишина. Парното няма нужда да го коментирам Мястото в коша е видимо повече спрямо браво/а/мареа и обслужването е по-лесно.Забележките са минимални - лепкаво табло, нагорели външни дръжки, шоферската седалка не се вдига/сваля и май не работи клапата за циркулация, но още не съм сигурен, централното иска малко смазка и дясното огледало има нужда от една отверка.Като цяло нищо непоправимо.Засегнат от това, че на 3 пъти се наложи колеги да ме бутат заради летните гуми, успях да спазаря 4 15-ки за 50 лв. при това с много добър грайфер и година. Предстои смяна на ангренажа, масла и прочие.Снимките са от mobile.bg, понеже от тичане днес не ми остана време да я снимам. Първообраза За сега е това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хоп - едно жабе!
Collapse
X
-
Airfan написа:лев не давам за Мултипла, ама щом те кефи - честито!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Airfan написа:лев не давам за Мултипла, ама щом те кефи - честито!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар