Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първи впечатления от новия автомобил Крома 1.9 multijet 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    По-нататък сподели разхода на Ц2-ката? Ще ремапваш ли Кромата? :D
    Тъй като не успях да разбера от къде се нулира бордовия компютър на С2-то - показваше среден разход 6.3/100 от не знам колко километра насам. Карано е само в София из града.При постоянна скорост с около 70-80 км/ч (на Околовръстното), моментния беше между 2.5 и 3.5 /100.От приятел с Пежо 206 със същия двигател (1.4 HDI) чувам за среден на извънградско около 3.5/100. Дано да е така.Ремап на Кромата нямам намерение да правя. Засега.

Коментар

Честито Пауъра на двигателя е изключително приятен Свикваш ли къде е стартера Според мен е изключително удобно. Като си покарам Сааб-а после се чудя защо при всички марки не е така :D

Коментар

vital написа:
        Свикваш ли къде е стартера Според мен е изключително удобно.
        За палене проблем не съм имал - слагам ключа, натискам педал, въртя, паля.Обаче досега не е имало случай да не посегна към конзолата на волана за да изгася. Винаги от втория опит успявам Хитро хрумване е да не пали ако не е натиснат съединителя до край. Защита от случайно завъртане от дете, например.

Коментар

Хитро хрумване, но на мен ми звучи, като потенциален проблем Иначе, честито!

Коментар

За местоположението му имах предвид Като му свикнеш ще се чудиш що не е там и на другите коли :D Седиш си на подлакътника и си палиш :D

Коментар

Честито и за двете коли Дидо.Само да те радват и да си се возите с кеф.За диска сигурно запира някъде механично преди да излезе.Пробвай да му подложиш с някаква шпатулка като го вадиш.Успех и леко с педала на газта,че това не е метана.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честито и от мен,със здраве да ги ползвате, и много безаварийни.
                Fat Croma 1.9 16v multijet
                Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Честито. Много безаварийни километри ви пожелавам.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Най-сетне снимки !Честито за макините !
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: СД цъка

Immortal написа:
                      Вътре е навигационната карта на Италия и си я чете. Не ще обаче да излезе навън, за да сложа друг диск или картата на България.Като му натисна Eject, тръгва да излиза (без да се показва навън), прищраква малко и пак се връща обратно и пак си го чете.Просто не иска да го изхвърли навън.
                      Честито Дидо с пожелания за стотици хиляди безавариини км.Относно диска сигурно иска да го изхвърли в Италия с цел екология.Ако ходиш опитай там.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

нямам думии ... както казва колегата Явор welcome to the nafta ...или у нас се казва Mazot*a HOŞGELDİN...)
                        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Колата и двигателят са мечтаа ...не си сгрешил ... въртящият момент нютоните са на ваше разположение сениор Атанасов
                          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Честито и от мен :D
                            FIAT Marea ex
                            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Re: СД цъка

Честито! Да си ги карате със здраве и безаварийно!
                              Immortal написа:
                              Вътре е навигационната карта на Италия и си я чете. Не ще обаче да излезе навън, за да сложа друг диск или картата на България.
                              Това последното означава ли, че има работеща карта на България за навигацията на Крома? Бях останал с впечатлението, че няма такава. Не че имам навигация, но ми е интересно
                              Fiat Croma 2.4 Multijet/20V '06, 939A3.000
                              ex. Lancia Lybra 2.4JTD/10V SW '00, 839A5.000

Коментар

Карта има, макар и малко стара - от 2010 е. Работи, тествахме я с колегата pplk на неговата Крома. Дори му подарих един диск. Картата я намерих след 5 минутно търсене в нета. Става за Кроми, произведени ПРЕДИ 11.2007. Става и за Стило, за Алфа и т.н. http://gpsunderground.com/forum/alfa...10-2011-a.html

Коментар

Working...
                                X