Честито, Дидо! Да си ги карате с кеф и безаварийно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първи впечатления от новия автомобил Крома 1.9 multijet 16v
Collapse
X
-
Immortal написа:Тъй като не успях да разбера от къде се нулира бордовия компютър на С2-то - показваше среден разход 6.3/100 от не знам колко километра насам. Карано е само в София из града.При постоянна скорост с около 70-80 км/ч (на Околовръстното), моментния беше между 2.5 и 3.5 /100.От приятел с Пежо 206 със същия двигател (1.4 HDI) чувам за среден на извънградско около 3.5/100. Дано да е така.
Коментар
-
Sev написа:Immortal написа:Тъй като не успях да разбера от къде се нулира бордовия компютър на С2-то - показваше среден разход 6.3/100 от не знам колко километра насам. Карано е само в София из града.При постоянна скорост с около 70-80 км/ч (на Околовръстното), моментния беше между 2.5 и 3.5 /100.От приятел с Пежо 206 със същия двигател (1.4 HDI) чувам за среден на извънградско около 3.5/100. Дано да е така.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
wwalker написа:BO написа:Що бе? На магистралата още по-добре, че ще може да поддържаш 90-те км/ч с по-малки отклонения и съответно допълнително понижаване на разхода.Но основните първокласни и второкласни пътища ги има. Все е нещо.
Коментар
-
Е, разгеле, и ти се уреди с работеща навигация вече. Ако не се лъжа, този проблем те доведе до Форума ни.Дидо, честито! На теб и на приятелката. Със здраве да ползвате новите придобивки. И... сериозно, мислете за наследници. Стига вече коли.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Humppa
Еха, двойна честитка и от мен!Преди няколко дена май се разминахме, ти ми свирна с клаксона но не успях да се огледам. Видях само сив автомобил. В последствие се замислих и реших, че си бил ти с нова кола - ето че познахНе успях да разбера тази Крома автомат ли е, или ръчка?Както и да е - поздравления и да ви слушат!П.П. За компютрите и грешките - можем да търсим един колега тук...., но на лс.....
Коментар
-
Честито Дидо!Много да те слуша и само хубави моменти с нея :D П.П. Обади се в Ауто Италия кажи им номера на рамата и би трябвало веднага да ти кажат кода на радиото.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
wwalker написа:BO написа:Що бе? На магистралата още по-добре, че ще може да поддържаш 90-те км/ч с по-малки отклонения и съответно допълнително понижаване на разхода.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Humppa
С риск да забатачим темата на Имортъла, искам да споделя наблюдения относно магистралите, най-вече Хемус.Шофирал съм по нея с най-ралични леки автомобили, доста пъти с пълен или празен товарен бус, като скоростите са били от 70 км/ч до над 150 км/ч.Винаги съм изпреварвал автомобили (дори и когато карах с 70 км/ч) и винаги са ме изпреварвали (дори и да съм бил с над 150 км/ч).Хубавото на магистралата е, че има 2 ленти за движение, не можеш да се блъснш челно, и като се закротнеш с постоянна скорост, можеш да лавираш в трафика, колкото и да е силен.---Всъщност най-важно е да си толерантен с останалите участници в движението, дори и с джигититеП.П. Дидо, звънни, но да знаеш, че не мога да излизам - вчера паднах лошо на лед
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар