Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е процедурата след закупуване на кола нов внос ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    В КАТ ми искаха преведени документите на български.Взеха ми и 39лв за превод.
    В КАТ София не искат превод.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Нищо чудно колеги . Знаете в каква държава живеем и всяка администрация спазва правилата и законите както им е изгодно.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        В КАТ ми искаха преведени документите на български.Взеха ми и 39лв за превод.
        При мен тези документи на български ми ги поискаха, когато я регистрирах в данъчното. Въпреки, че си бях превел въпросния документ ( в моя случай, че някоя си г-жа Орнела Р...... е нямала стари задължения по автомобила си и доброволно го е продала ) от данъчното любезно ме отпратиха към легализиращ орган, където срещу 25 лева получих въпросния документ - досущ преведен, като моя, но с печат и подпис на легализиращ орган
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

На мен пък в Общината не са ми искали друго, освен договора за прехвърлянето .При мен се касае за отписване а при теб е за записване та може и да има разлика между двете неща .

Коментар

А ако не е от салон ами от частно лице ?
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Правиш си ГО, вземаш си договора, документите на колата и колата под мишница и отиваш в КАТ, плащаш и излизаш доволен. Това е.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Тогава очите ти не трябва да гледат не на четири , ами на четиридесет. Може да се вкараш в многосериен филм.

Коментар

Свърших я моята Трябват ти италианските талони, договор за покупко-продажба (от италианеца към търговеца и от търговеца към теб), гражданска, еко такса и колата.Може и да забравям нещо, ма май това беше.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да забравяш, черпенето
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                    X