Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С каква скорост след знак В34 на Цариградско шосе?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С каква скорост след знак В34 на Цариградско шосе?

Колеги, отдавна се чудя, ама вече ми е важно: Отскоро на Цариградско има ограничение на скоростта на 60 км/ч на моста над Горубляне. Преди това ограничението, зададено с пътен знак е 80 км/ч, както може би знаете. Като свърши моста има В34 "Край на забраните, въведени с пътни знаци", и 20-30 метра след това има пътен знак за ограничение 80 км/ч. Въпросът е, с колко трябва да се кара в тези 20-30 метра? Според мен - с 50 км/ч, ама явно не съм прав, щото всички настъпват веднага след В34. Подобно нещо имаше и на един от новите пътни възли на околовръстното и още тогава ми стана любопитно.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Ремонта свърши!Просто не са си прибрали знаците. 80 е. Карай си.Аз съм там всяка заран. Минавам със 70-120. Зависи. :D Нали...?
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Абе за конкретния случай не съм много сигурен, че са стари знаците. Преди беше 30, сега е 60, освен това в посока центъра е точно преди включването изпод моста, с А39 преди него. Иначе то е ясно, че ако не искам някой да ми се намърда в багажника ще прелитам ниско покрай знака. Въпросът ми е по-скоро по принцип как е.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

50. Аналогична ситуация има на излизане от Стара Загора към магистралата. На 4 лентовия път има знак 70, малко след него кръстовище, а след кръстовището няма знаци. От там до края на града си е пак 50, но всички си мислят, че е 70. К...р-капани са това за дране на пари.

Коментар

Вчера, след ОМВ и точно на линията на знака за 80, една патрулка пишеше акт на някакъв голф. Не видях имат ли радар, ама щом са там, сигурно имат. Та, бих посъветвал колегите да се съобразяват В34, които са на Цариградско шосе, поне докато не минат абитурентските балове
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
          X