Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за снимка от стационарна камера.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    Харчи си ги, трябва да го получиш първо.Ако може да се натреса и аз с въпрос. Получавам призовка да се явя за еди коя си кола като собственик на фирма. Снимка няма, трябва да ходя да ми я връчат. Понеже обаче ми остават 2месеца до възстановяване на точките не се явих. В призовката пише, че при неявяване ще ми наложат глоба от 100лв(не е проблем пред това да си възстановя точките след почти 2год скатаване). Въпросът ми е какво следва? Ще ми изпратят нова призовка ли?Как решават на кой да му пратят снимката, на кой призовка...
    Точки се възстановяват от извършването на нарушението и изтичането му след 2 години.Демек ако на всеки 6 месеца правиш нарушение, то ще имаш само 4 нарушения за 2 години и така ще се завърти колелото до края на живота ти. Или няма да ти свършат точките, ако за това се притесняваш.Въпроса е само за последните 24 месеца да нямаш нарушения, които да ти изсмучат всички точки.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Знам разбира се, последното ми наказатлено постановление е от март 2012. Затова и не се явих. Въпросната кола я карам само аз, няма кой да посоча друг.Питането ми е какво св случва, след като не се явих.Принко, няма как да провериш, но съм сигурен, че не ти е връчено. Трябва да получиш снимката или да получиш призовка, за да се явиш да я получиш. Не те разбирам защо напъваш да ходиш в кат...

Коментар

vital написа:
        Знам разбира се, последното ми наказатлено постановление е от март 2012. Затова и не се явих. Въпросната кола я карам само аз, кой да посоча друг.Принко, няма как да провериш, но съм сигурен, че не ти е връчено. Трябва да получиш снимката или да получиш призовка, за да се явиш да я получиш. Не те разбирам защо напъваш да ходиш в кат...
        Просто до сега не са ме снимали и не знаех как стоят нещата,а инспекторката го изкара на принтера от системата и каза мога и сега да ти го връча,обаче без снимка и аз и казах,че искам снимката.И след това го скъса.Просто бях след наряд и ми се спеше и не помня сега дали подписах нещо или не.Както и да е.Ще чакам призовка или връчване,пък после да го пращат в НАП,там поне може и на разсрочено да се плаща.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Щом е скъсано няма какво да го мислиш Кажете какво се случва като не се явиш

Коментар

vital написа:
            Щом е скъсано няма какво да го мислиш Кажете какво се случва като не се явиш
            Цитат:От КАТ най-накрая явно са постигнали споразумение с "Български пощи", защото от понеделник започва разпращане на електронните фишове за нарушения по пощите. Процедурата обаче няма да е както досега - с обикновено писмо, а ще бъде с обратна разписка.Пликът няма да е надписан и получателят ще разбира съдържанието му едва когато го отвори. Ако нарушителят не бъде открит при две посещения на пощальона, ще се смята, че е посочил некоректен адрес, а наказанието пак ще трябва да се плати. От полицията са измислили и облекчения за изрядните платци. Ако глобата се плати в двуседмичен срок, е предвидена бонус-отстъпка в размер на 30% от наложената санкция. Във въпросния бял плик ще има лист с информация кога и къде е извършено нарушението, както и ще бъде посочен размерът на глобата.Освен това ще има и черно-бяла снимка, документираща нарушението. Ще са посочени и точният член и алинея, по които е наложена паричната санкция. Това важи за водачи на МПС, направили нарушение след 5 февруари тази година, като вече Закона за движение по пътищата ще се прилага в новия си вид - с всички приети изменения.От КАТ не уточняват как ще се справят с недобросъвестни пощальони, които си спестяват посещение. Неясно остава и как нарушителите ще могат да подпишат обратната разписка в работно време на домашния си адрес.Край на цитата:
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Вчера като ходих в КАТ,питах за връчването и ми отговориха,че са прекъснали всякакви отношения с пощата,снимките се пращат по районните и от там кварталните дирят хората.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Как се случи при моя случай ? От КАТ са пратили писмото в полицията . Там са го предали на кварталния полицай . Кварталния ми пише призовка да се ява в полицията да получа писмо. Тази призовка я носи пощальона. Мен ме няма в къщи и призовката е приета от човек във входа срещу подпис.И така в указания ден отидох в полицията ,кварталния ми даде плика и на въпроса ми за какво е това писмо той вдигна рамене и каза че е от КАТ. Разтворих го пред него и там имаше чернобяла снимка копие на оригиналната на която се вижда номера на колата ,часа и датата и скороста с която е засечена .По надоло пише в коя банка да внеса сумата и ако е в 14 дневен срок ще заплатя 245лв иначе трябва цялата 350лв.Въобще сложна процедура .Снимката е от 5 Август миналата година . Трябваше да мине половин година до като ми я връчат. Сигурно ще мине още половин година докато бъде препратена през Балкана от Ловеч та до Ст.Загора.Интересно че колата не ми беше отписана в КАТ.А колегата в Ст.Загора е сложил тамошни номера и какво става с моите ловешки и къде отиват?При тия съвременни средства на комуникация е престъпно такова поведение на КАТ.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Итересна случка и наистина КАТ точно в този случай буксува.30 мин. след покупката нарушение няма лошо поне автомобила е закупен ,а можеше и да стане нещо подобно от линка.Младежа е решил да изпробва возилото и от случката си го е купил директно без да се пазари.http://fakti.bg/krimi/71629-bmw-park...-garaja?page=1
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Развръзката,след много чакане.

Коментар

Като сте 1,9 ремап-нати...изкушаващи да ги натискаш Така ще е.
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                        Като сте 1,9 ремап-нати...изкушаващи да ги натискаш Така ще е.
                        Тогава беше сток.

Коментар

Таман за една година стана придвижването на акта.

Коментар

коцев написа:
                            Таман за една година стана придвижването на акта.
                            аре Коцев, честито пп Сигурно са ползвали експресна доставка, моя талон три години пътува от Чепеларе до Разград
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Коцев е чист като Пиринска вода. Princo да му мисли, че той истреля Стилото като самолет покрай камерата .

Коментар

коцев написа:
                                Коцев е чист като Пиринска вода. Princo да му мисли, че той истреля Стилото като самолет покрай камерата .
                                Принко го е премислил,другата седмица им фърлям парите,та да хвана 30-то % отстъпка и без това съм заделил едни 500-600 лв. за актове и данъци,все пари за държавата.

Коментар

Working...
                                X