vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за снимка от стационарна камера.
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Знам разбира се, последното ми наказатлено постановление е от март 2012. Затова и не се явих. Въпросната кола я карам само аз, няма кой да посоча друг.Питането ми е какво св случва, след като не се явих.Принко, няма как да провериш, но съм сигурен, че не ти е връчено. Трябва да получиш снимката или да получиш призовка, за да се явиш да я получиш. Не те разбирам защо напъваш да ходиш в кат...
Коментар
-
vital написа:Знам разбира се, последното ми наказатлено постановление е от март 2012. Затова и не се явих. Въпросната кола я карам само аз, кой да посоча друг.Принко, няма как да провериш, но съм сигурен, че не ти е връчено. Трябва да получиш снимката или да получиш призовка, за да се явиш да я получиш. Не те разбирам защо напъваш да ходиш в кат...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
vital написа:Щом е скъсано няма какво да го мислиш Кажете какво се случва като не се явишFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Вчера като ходих в КАТ,питах за връчването и ми отговориха,че са прекъснали всякакви отношения с пощата,снимките се пращат по районните и от там кварталните дирят хората.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Как се случи при моя случай ? От КАТ са пратили писмото в полицията . Там са го предали на кварталния полицай . Кварталния ми пише призовка да се ява в полицията да получа писмо. Тази призовка я носи пощальона. Мен ме няма в къщи и призовката е приета от човек във входа срещу подпис.И така в указания ден отидох в полицията ,кварталния ми даде плика и на въпроса ми за какво е това писмо той вдигна рамене и каза че е от КАТ. Разтворих го пред него и там имаше чернобяла снимка копие на оригиналната на която се вижда номера на колата ,часа и датата и скороста с която е засечена .По надоло пише в коя банка да внеса сумата и ако е в 14 дневен срок ще заплатя 245лв иначе трябва цялата 350лв.Въобще сложна процедура .Снимката е от 5 Август миналата година . Трябваше да мине половин година до като ми я връчат. Сигурно ще мине още половин година докато бъде препратена през Балкана от Ловеч та до Ст.Загора.Интересно че колата не ми беше отписана в КАТ.А колегата в Ст.Загора е сложил тамошни номера и какво става с моите ловешки и къде отиват?При тия съвременни средства на комуникация е престъпно такова поведение на КАТ.
Коментар
-
Итересна случка и наистина КАТ точно в този случай буксува.30 мин. след покупката нарушение няма лошо поне автомобила е закупен ,а можеше и да стане нещо подобно от линка.Младежа е решил да изпробва возилото и от случката си го е купил директно без да се пазари.http://fakti.bg/krimi/71629-bmw-park...-garaja?page=1Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Развръзката,след много чакане.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Kay_ написа:Като сте 1,9 ремап-нати...изкушаващи да ги натискаш Така ще е.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
коцев написа:Таман за една година стана придвижването на акта.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
коцев написа:Коцев е чист като Пиринска вода. Princo да му мисли, че той истреля Стилото като самолет покрай камерата .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар