Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъже, правите ли си маникюр ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Румба, да разбирам че ходиш "гарагундясал" ли ?Малко подстрижка си требе. Аз всяка неделя сам самичък - до кожа смъквам остатъците от косата ми.
    А бе тази процедура на главата ти е по принуда причинена от Y хромозомата, ама не си признаваш.Успокоявай се, че това е "поддръжка". И на мен жена ми вика, че косата от главата ми слиза на гърба.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Гласувах за 3-тия отговор щото си ги гризя поне тези на ръцете и не съм от тези суетните със меките ръчички и китки най-вече.Дори често се занимавам с масла,греси и тем подобни.Професия няма как,но дори и да съм с чисти ръце не бих си губил времето да си лакирам ноктите.Виж жена с хубав маникюр ако го хване е по красиво някакси.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бих отишъл на педикюр, не защото съм педи, а за да видя как ще реагира пидикюрискътъ на мислизливите ми крака, на калта и гъбичките под ноктите ми.Шегувам се!Гласувах за 3.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

BO написа:
          Yavor написа:
          Румба, да разбирам че ходиш "гарагундясал" ли ?Малко подстрижка си требе. Аз всяка неделя сам самичък - до кожа смъквам остатъците от косата ми.
          А бе тази процедура на главата ти е по принуда причинена от Y хромозомата, ама не си признаваш.Успокоявай се, че това е "поддръжка". И на мен жена ми вика, че косата от главата ми слиза на гърба.
          Признавам си без бой Както виждаш съм писал че подстригвам "остатъците" от коса по главата ми...Лошото само е че моята слиза не само към гърба, ами и към носа и ушите... Дядовска му работа...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Явно мъжът в по-късен етап от живота си еволюира към dwarf :D
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
            X