Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъже, правите ли си маникюр ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    Никога не съм ходил, но не виждам нищо лошо човек, ако има желание и възможност, да се поддържа. Всъщност, мисля че хора с определени професии е задължително да имат добре поддържани ръце, а маникюрът е част от това.Гласувах за промоцията. :D
    Съгласен съм. Аз не бих се доверил на някоя случайна, иначе кожичките ми са винаги кървясали и стърчащи ама боли ме...нали жената си ме харесва Толкова е луда че ми скубе брадата с пинсета.Колкото до това, че ако ходиш на кола маска или на козметик си педал...момци не сме във 15ти век моля ви...стига с това мислене от преди 20 години. Те и жените преди години не са си махали космите по краката и др. места, но сега ако някоя ми легне с косми по краката ще я пратя вкъщи.П.с. сега не пускайте тема и колко мъже ходят на кола маска, да не се появи някой футболен отбор.
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Airfan много общ знаменател сложи на голяма група хора.Аз не съм стъпвал в козметично студио, нито за обезкосмяване нито за каквото и да е. Ако не мога сам да си изрежа ноктите, за какъв х*й са ми ръцете.Обезкосмявам си мишници, гърди и пе***.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

sok1 написа:
        Никога не съм ходил, но не виждам нищо лошо човек, ако има желание и възможност, да се поддържа. Всъщност, мисля че хора с определени професии е задължително да имат добре поддържани ръце, а маникюрът е част от това.Гласувах за промоцията. :D
        Абсолютно верно. Доста често ми се налага да ходя на медицински педикюр и един ден девойката дето стърже, ме нови да ми направи и маникюр /срещу ангажимента да пием по бира / и ефекта беше доста добър от това което се получи. Аз си мислех че ще е някакъв базик с розов лак, а тя ми направи ноктите перфектно. И не изглеждаха като на амбреаж, просто равни, почистени, и изпилени нокти. А и в офиса всички колежки видяха веднага А и не върви с оръфани нокти и пръсти да подписваш договори с клиенти, така че нямам нищо против маникюра, дори напротив но някой трябва да ме заведе.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

А, стига бе....явно аз съм изостанал и живея в миналия век ама като си помисля, че утре трябва да си ремонтирам дясното огледало, щото някой в леда се е подпрял на него, кви нокти да подържам....В средите в които движа не познавам един човек, който да си прави ноктите, та затова се допитах до широката аудитория на Фиат форума. Ще е интересно и жени да се включат, да си кажат мнението за тези от последния ред на анкетата.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

tyson написа:
            Airfan много общ знаменател сложи на голяма група хора.Аз не съм стъпвал в козметично студио, нито за обезкосмяване нито за каквото и да е. Ако не мога сам да си изрежа ноктите, за какъв х*й са ми ръцете.Обезкосмявам си мишници, гърди и пе***.
            Аз имам колеги, които се обезкосмяват напълно и навсякъде, с маникюр и лак. За мен това не е нормално. Подкрепям обезкосмяване по интимните места и под мишниците (и аз го правя), също и ако някой има прекомерно окосмяване по други части от тялото, но повечето си имат нормално мъжко окосмяване и се правят кьосета като 10-годишни деца, а са мъже на по 30 години. Ами не ми се вижда нормално, сори, но е така в моята глава. Ако щете ме наречете закостенял, дърт или каквото и да е.

Коментар

Re: Мъже, правите ли си маникюр ?

van_dal написа:
              Пускам темата от породен спор с една девойка, работеща в студио за красота, относно това колко недодялани и прости са българските мъже и как едва ли не тези, които не си правят маникюр и педикюр при професионалист не стават за нищо. Та какво мислите вие? Колко от вас ходят или биха отишли да им пилнат ноктите ? Правите ли си вече или го смятате за крайно ляво
              Тия са ми любимите, кифли - що не я питаш за нея по-важно е един мъж да има маникюр или да я накара да се чувства жена, щото аз мога да имам маникюр и да я правя на щайга постоянно,сигурно ще е удовлетворена.За пореден път се убеждавам, че в козметичния бранш 90 % са "висшистки".И другото, което ми е интересно ако въпросното същество правеше клизми , дали всички хора, които не са си направи клизма щяха да се недодялани и прости т.н.
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

На маникюр и педикюр не съм ходил и няма да отида, защото нямам проблеми с ноктите и се справям и сам. Нямам и шкембе и затова не ми е проблем сам да си изрежа ноктите на краката. Имам си цял комплект качествени ноктоизмъквачки за различните нокти. Колкото до обезкосмяването - да обезкосмявам се. Не в козметично студио, никога не съм стъпвал в такова, а пак сам, с депилиращ крем един път месечно (лятото по-често). Пробвал съм и с машинка за епилиране, но макар да мога да търпя много на болка, това не е за мен. Ако в козметично студио мога да се освободя от космите по тялото за продължителен период от време (поне година) на поносима цена, бих го направил.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз лично съм от мъжете, които се опитват да си обръщат внимание. Обезкосмявам се сам с машинка мног редовно, включително и краката лятото, а ръцете много ниско, но оставям малко. Ползвам редовно парфюми, дезодоранти, даже се къпя много редовно. А, да - даже и три пъти седмично ходя на фитнес, ама чак па на маникюр...Всъщност - снощи ходих на маникюр. Студиото беше в в тоалетната в къщи, където с любимата ми нокторезачка Солинген ( истинска, над 30 годишна, открадната от баща ми, който до ден днешен мрънка че я е загубил ) почистих всички ноктюрни израстъци по тялото. После даже и запилих - на гърба на нокторезачката си има пила, с която си минавам редовно след рязане ръцете, за да не ми закачат. Всъщност си мисля че цялата работа е не дали ще се ходи на козметик, а колко редовно се режат нотките. Защото редовно изрязани и почистени нокти по нищо не се различават от професионално направените. От друга страна, не знам коя маникюристка би се справила с ноктите на някой автомайстор или строителен работник, или шлосер, или заварчик, или над половината нормални мъжки професии... Помислете в тази посока.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                    От друга страна, не знам коя маникюристка би се справила с ноктите на някой автомайстор или строителен работник, или шлосер, или заварчик, или над половината нормални мъжки професии... Помислете в тази посока.
                    Това ме подсеща за филма "От глупав по-глупав" рязането на ноктите с ъглошлайфа
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Тази девойка къде е видяла такова нещо? В Педерландия ли? Та аз сам си се подстригвам, пък да ходя при някой да ми реже ноктите? Никога не бих отишъл.
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Къртите мивки с тия теми. Иначе - не виждам какъв е проблемът един мъж да се поддържа и ще трябва да е педерас, че да го прави. Мисля, че причината повече мъже да ходят, е че не могат сами да си правят маникюра - за жените е ясно, знаят как и какво да си купят, за да го направят.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не съм гласувал в анкетата, че там няма точно моят отговор.Не, не е маникюр, но преди повече от 15-тина години, когато бях "активен" "метЪлист" (разбирай с дълги коси, бради, тениски с черепи, скъсани дънки, кубинки с бели връзки, жакове с дрънчащи синджири и т.н. ((и винаги леко подпийнал))) редовно си поддържах дълги, добре оформени нокти, изрядно лакирани с черен лак... Пък и се опитвах да свиря на китара..., е останах си само с опитите,но ноктета си трябваха...

Коментар

Y - хромозамата ми казва нищо да не пипам по себе си , освен редовно да си изрязвам ноктите на ръцете и краката !!!
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румба, да разбирам че ходиш "гарагундясал" ли ?Малко подстрижка си требе. Аз всяка неделя сам самичък - до кожа смъквам остатъците от косата ми.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Маникюр до толкова, до колкото след нокторезачката да мина с пила, за да изгладя.Иначе преди около 6-7 години загубих един бас с жена ми и условието беше да ме заведе в козметичен салон, където да мина всички процедури без обезкосмяване. Треперих като пред държавен изпит преди това. Нямате си и представа какви неща извършиха с мен. Единственото, което ми хареса бе това, което направиха с лицето ми. Един месец след това бях като бебешко дупе - мек, нежен и топъл. Но има нещо, което няма да забравя никога - скубането на веждите в ъглите и там някакво подравняване. Абе с две думи, яко се изгавриха и болеше зверски, нищо че после съм приличал на манекен....дрън, дрън

Коментар

Working...
                                X