Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъже, правите ли си маникюр ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мъже, правите ли си маникюр ?

Пускам темата от породен спор с една девойка, работеща в студио за красота, относно това колко недодялани и прости са българските мъже и как едва ли не тези, които не си правят маникюр и педикюр при професионалист не стават за нищо. Та какво мислите вие? Колко от вас ходят или биха отишли да им пилнат ноктите ? Правите ли си вече или го смятате за крайно ляво
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Тука вече слагам чертата и се местя в няква нормална държава ... Амън от педе*астии ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е тази тема ми идва в повечко Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Да не би да и липсват клиенти?
        PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
        Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Аз деца съм си направил, че един маникюр ли не мога сам да си направя, та ще давам пари на някаква пикла!По-добре за бира.
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Зависи какво се има предвид под маникюр. Няколко пъти съм ходил, и при 1-ва възможност пак ще ида. Имам проблем с кожичките около нокътя.....ако не се изчисти ми стават доста неприятни рани Пробвах и сам.....ама не става...иска си професионалист
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

На колега приятелката му работи в сферата на козметиката. Та от него научих, че в София мъжете били по-суетни .
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Малко по-малките от мен и надолу са метросексуални и ходят редовно на маникюр и кола маска навсякъде. Одобрявам частично за някои места.

Коментар

Re: Мъже, правите ли си маникюр ?

van_dal написа:
                  Пускам темата от породен спор с една девойка, работеща в студио за красота, относно това колко недодялани и прости са българските мъже и как едва ли не тези, които не си правят маникюр и педикюр при професионалист не стават за нищо. Та какво мислите вие? Колко от вас ходят или биха отишли да им пилнат ноктите ? Правите ли си вече или го смятате за крайно ляво
                  Като гледам в днешно време повечето младежи на какво приличат няма да се учудя ако не могат да работят с нокторезачка ,а и не само.Бъдещото поколение е тясно профилирано към тютюнопушене ,алкохол ,а тези които не употребяват предишните две са луди по фитнес което съвсем не е лошо.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Никога не съм ходил, но не виждам нищо лошо човек, ако има желание и възможност, да се поддържа. Всъщност, мисля че хора с определени професии е задължително да имат добре поддържани ръце, а маникюрът е част от това.Гласувах за промоцията. :D
                    Stop giving directions, just say "Follow me."
                    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Бих отишъл само, ако маникюристката е много симпатична и не иска пари Това вече ми се струва прекалено... Ако имаш проблеми като колегата, да, но от суета...
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Просто усещането на пила върху ноктите ми е - бррррррррр... жената я пращам през две стаи да си прави ноктите, щото като чуя само звука ми изтръпват пломбите...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Гласувах за номер 3, защото така съм устроен. Не изключвам и номер 2 , ама само ако има нещо повече от маникюр
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Маникюр е твърде буквално казано. Аз ходя при една позната козметичка, която ми реже и почиства ноктите, както и кожичките около ноктите.Едит: Също така си скубя веждите и се обезкосмявам (без ръцете), но не мисля, че съм педал. Има разлика между изпедерастяване и поддържане
                            Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

Working...
                            X