Пускам темата от породен спор с една девойка, работеща в студио за красота, относно това колко недодялани и прости са българските мъже и как едва ли не тези, които не си правят маникюр и педикюр при професионалист не стават за нищо. Та какво мислите вие? Колко от вас ходят или биха отишли да им пилнат ноктите ? Правите ли си вече или го смятате за крайно ляво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъже, правите ли си маникюр ?
Collapse
X
-
Тука вече слагам чертата и се местя в няква нормална държава ... Амън от педе*астии ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Зависи какво се има предвид под маникюр. Няколко пъти съм ходил, и при 1-ва възможност пак ще ида. Имам проблем с кожичките около нокътя.....ако не се изчисти ми стават доста неприятни рани Пробвах и сам.....ама не става...иска си професионалистLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Re: Мъже, правите ли си маникюр ?
van_dal написа:Пускам темата от породен спор с една девойка, работеща в студио за красота, относно това колко недодялани и прости са българските мъже и как едва ли не тези, които не си правят маникюр и педикюр при професионалист не стават за нищо. Та какво мислите вие? Колко от вас ходят или биха отишли да им пилнат ноктите ? Правите ли си вече или го смятате за крайно лявоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Никога не съм ходил, но не виждам нищо лошо човек, ако има желание и възможност, да се поддържа. Всъщност, мисля че хора с определени професии е задължително да имат добре поддържани ръце, а маникюрът е част от това.Гласувах за промоцията. :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Маникюр е твърде буквално казано. Аз ходя при една позната козметичка, която ми реже и почиства ноктите, както и кожичките около ноктите.Едит: Също така си скубя веждите и се обезкосмявам (без ръцете), но не мисля, че съм педал. Има разлика между изпедерастяване и поддържанеFiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар