Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Случка с мобилен оператор.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко дни преди Коледа се оглеждах за нов телефон. Харесах си ZTE blade III за 50 лева с преподписване на Surf & Talk плана ми.Точно на Коледа отивам в магазин на Мтел в Плевен и директно казвам, че искам този телефон и да преподпиша плана си.Г-не: 179 лв. е телефона със Surf & Talk. аз: Сигурна ли сте ?-: да. със ХХХ тарифен план е 49.90. (супер нагло изражение на лицето)аз: Вадя една брошура, която седи пред нея и и показвам, как телефона е 49.90 със Surf & Talk.Тогава нейната колежка, ми каза: Г-не, заповядайте при мен.Извади телефона, разпечата анекс към договора и ми го даде да го подпиша.Аз: Този договор е празен. Тя: Ще го попълня както го подпишете.Аз: Как да знам какво подписвам ?Тя: Моля ви, няма да ви излъжем. Случвало ли се е друг път ?Аз: Да. Супер нервно нацъка срока на договора и тарифата....Платих си и тръгнах.Чаках да ми изпратят SMS с въпрос за оценка на обслужването.Сърбяха ме пръстите да им шибна една 2ка. Така и не получих СМС.
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Това е направо невероятно.Нали се подписваш "електронно". Как на празно...

Коментар

Аз като ходя да си плащам нета в Мтел и като почнат да ми дрънкат глупости аз си слагам IPod-а и ми е все тая, мега нагли и нахални са. Ама и те от всеки такъв договор и преебавка печелят.
        FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Телефони

Днес като сие плащах Телефона ми предлагаха пък бисквитка М Тел уж 2 G тябва да плащам 9 лв интернет и нов № към М ТЕЛ с такса но аз съм на БОБ и не ме интересува интернета на този №
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

vgeorgiev: ти сериозно ли си се подписал под нещо, което не е попълнено???
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

При мен Мегалан (Мтел) сега ми лазят по нервите. Преди 3-4 месеца ми изтече договора, а в него имам клауза, че при изтекъл договор мога да си продължа същия тарифен план без да преподписвам. идеята ми е някой ако много ме изнервят разкачвам всичко и им го връщам и кой от къде е. Та таксата ми е 36,90. отивам предния месец и момичето ми изтриса сума от 96 и нещо. Аз гледам съответно тъпо и питам от къде. Тя ми отговаря, че имам 10..повтарям 10 допълнителни устройства за телевизия. Обажда се тя на оператор и той и казва същото. Питат ме имам ли 10 допълнителни устройства. Аз: Не; Те: Не е възможно. След като им поисках анексите към договора за тези устройства ( на които се предполага, че съм се подписал) веднага ми казаха, че ще оправят проблема и си платих нормалната сума. Ама 10 устройства ...да не живея в замък
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

@Kay_: Може би имаш хотел?
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                  @Kay_: Може би имаш хотел?
                  Дааа за това не се бях сетил Абе и трите оператора са напръскана работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

ele написа:
                    vgeorgiev: ти сериозно ли си се подписал под нещо, което не е попълнено???
                    Разбира се, че не съм се подписал на празен лист.Накарах я да попълни тарифния план, срока на договора и т.н.П.С. "Електронно" не се подписвам. Имам в предвид на едни пласмасови неща с няква клечка. Няма как да ме накарат да се подпиша на това.

Коментар

vgeorgiev написа:
                      П.С. "Електронно" не се подписвам. Имам в предвид на едни пласмасови неща с няква клечка. Няма как да ме накарат да се подпиша на това.
                      И каква е причината за това?
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Точно за това имах предвид. Когато подписвам някакви анекси(почти всеки месец(бизнес група)) първо ми попълват всичко и с един подпис с пластмасовата "клечка" подписвам всичко и ми го го принтират попълнено и подписано.

Коментар

И аз от мерак да напиша нещо за първи пост: да-досадни са, аз си плащам в изи-пей, да не им слушам глупостите

Коментар

sok1 написа:
                            vgeorgiev написа:
                            П.С. "Електронно" не се подписвам. Имам в предвид на едни пласмасови неща с няква клечка. Няма как да ме накарат да се подпиша на това.
                            И каква е причината за това?
                            Единствено в полицията при подаване на документи за самоличност съм се подписвал така.Не мислиш ли, че някой може да ти гепи подписа и да го сложи на какъвто си иска документ ?Подписи се правят саморъчно с химикал върху хартия, най-малкото, за да виждаш какво пишеш.

Коментар

Working...
                            X