Няколко дни преди Коледа се оглеждах за нов телефон. Харесах си ZTE blade III за 50 лева с преподписване на Surf & Talk плана ми.Точно на Коледа отивам в магазин на Мтел в Плевен и директно казвам, че искам този телефон и да преподпиша плана си.Г-не: 179 лв. е телефона със Surf & Talk. аз: Сигурна ли сте ?-: да. със ХХХ тарифен план е 49.90. (супер нагло изражение на лицето)аз: Вадя една брошура, която седи пред нея и и показвам, как телефона е 49.90 със Surf & Talk.Тогава нейната колежка, ми каза: Г-не, заповядайте при мен.Извади телефона, разпечата анекс към договора и ми го даде да го подпиша.Аз: Този договор е празен. Тя: Ще го попълня както го подпишете.Аз: Как да знам какво подписвам ?Тя: Моля ви, няма да ви излъжем. Случвало ли се е друг път ?Аз: Да. Супер нервно нацъка срока на договора и тарифата....Платих си и тръгнах.Чаках да ми изпратят SMS с въпрос за оценка на обслужването.Сърбяха ме пръстите да им шибна една 2ка. Така и не получих СМС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Случка с мобилен оператор.
Collapse
X
-
При мен Мегалан (Мтел) сега ми лазят по нервите. Преди 3-4 месеца ми изтече договора, а в него имам клауза, че при изтекъл договор мога да си продължа същия тарифен план без да преподписвам. идеята ми е някой ако много ме изнервят разкачвам всичко и им го връщам и кой от къде е. Та таксата ми е 36,90. отивам предния месец и момичето ми изтриса сума от 96 и нещо. Аз гледам съответно тъпо и питам от къде. Тя ми отговаря, че имам 10..повтарям 10 допълнителни устройства за телевизия. Обажда се тя на оператор и той и казва същото. Питат ме имам ли 10 допълнителни устройства. Аз: Не; Те: Не е възможно. След като им поисках анексите към договора за тези устройства ( на които се предполага, че съм се подписал) веднага ми казаха, че ще оправят проблема и си платих нормалната сума. Ама 10 устройства ...да не живея в замъкФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
jenshen73 написа:@Kay_: Може би имаш хотел?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ele написа:vgeorgiev: ти сериозно ли си се подписал под нещо, което не е попълнено???04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:П.С. "Електронно" не се подписвам. Имам в предвид на едни пласмасови неща с няква клечка. Няма как да ме накарат да се подпиша на това.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:vgeorgiev написа:П.С. "Електронно" не се подписвам. Имам в предвид на едни пласмасови неща с няква клечка. Няма как да ме накарат да се подпиша на това.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар