Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Евала за последните 10-ина мнения, наистина!

Коментар

Понеже по напред намесихме и НАСА.До колкото знам и тя има патент за разни климатични промени.А за озона до колкото съм чувал..... всичките гадости където ги бълваме застават като капак и не пропускат разни неща нагоре за да се образува озон.Най добрата версия за пръскането си е за по голяма проводимост. Понеже вие сте мозъците... дайте някое предположение какво би се случило ако има по голяма проводимост и каква е ползата от това за Харп. П.С я някой мозък да обясни как работи една ултразвукова вана и от какво е направена. Микровълновата печка също е интересна.

Коментар

chaveto написа:
        Понеже по напред намесихме и НАСА.До колкото знам и тя има патент за разни климатични промени.А за озона до колкото съм чувал..... всичките гадости където ги бълваме застават като капак и не пропускат разни неща нагоре за да се образува озон.Най добрата версия за пръскането си е за по голяма проводимост. Понеже вие сте мозъците... дайте някое предположение какво би се случило ако има по голяма проводимост и каква е ползата от това за Харп. П.С я някой мозък да обясни как работи една ултразвукова вана и от какво е направена. Микровълновата печка също е интересна.
        Коя точно проводимост?Електропроводимост, звукова, вълнова или ... уточни въпроса и може би ще ти се отговори. И едно въпросче от областта на химията за 6 или 7 клас:Какво е озон?Какъв е химическия състав на озона, че да се образува от "разни неща, които отиват нагоре"?
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Вместо на въпросите да отговаряш с въпроси можеше да дадеш отговори или и ти както някой/и от предните 10-поста ползват Уикипедия за жокер и там не намираш отговор. Каква проводимост е нужна на Харп? Отговори си сам и веднага можеш да дадеш отговор какво ще е в + за Харп от "ръсенето"
          разни неща
          кислород

Коментар

Чааве, кислорода колко процента е текущо от земната атмосфера? И ако желаеш заповядай във Варна в някой особено ветровит ден - ще ти подсигуря спането. Повярвай ми - и грам смог не остава над Варна раздухат ли се ветровете ни. А има такива, които мен, тежащият около 100 кила ме държат на място, дори да се опитвам да вървя. Последния щорм клатеше колата ми спряла на едно място, а като шофирах подскачаше доста яко. А не е 100 кила, а малко над Та викаш ще се задържи някаква пушилка, смог и прочие на тия ветрове? А Варна е относително слабо ветровито място сравнено с други локации по любимата ни бедна планетка Земя...По темата със земетръсите - за тях не е нужен ХААРП - само една термоядрена бомба взривена на нужната дълбочина. Реглаж на климата? Ако го можеха американците - нямаше да страдат от урагани всяка година. Замисли се за секундичка само.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И аз питам каква проводимост е нужна на ХАРП да работи? Коя форма на веществото искаш да изследваш/ползваш? Не поставяики граници и условия, задачата ти се свежда до хаус. Има свойства на веществото, които водят до увеличаване на неговата електромагнитна активност, но съпроводени с падането на интезитета на излъчване в определен спектър,, т.е. с пониживане на неговата активност в дадена област.. Какво точно искаш да направиш с ХАРП chave?

Коментар

Кислорода до колкото знам е 18-20%.Това, че духа долу не значи, че горе е същото положението и обратно.Американците страдат, но те самите са си казвали, че могат да отклонят урагани... но понеже има забрана за това нещо и не го правят.Също така това може да е прикритие на това, че не могат да правят климатични промени или пък искаме да правим климатични промени..... за да контролираме климата и по този начин да няма наводнения, урагани.....Ако няма урагани, наводнения... на никой няма да му е нужно да се правят климатични промени. В последно време всичко е власт и пари. Ако можеш да контролираш климата... то можеш да управляваш всичко. Аз с Харп не искам нищо да правя. Вие сте хората които разбирате от Харп и знаете на какво е способен, затова и искам вие да кажете какво може Харп и какъв е неговия + от "ръсенето".

Коментар

chaveto написа:
                  .....Ако можеш да контролираш климата... то можеш да управляваш всичко.
                  http://www.youtube.com/watch?v=ZGegECwSiGY
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Ти си човека, който се опитва да ни убеди, че пръскат заради ХААРП ... така че топката е в твоята половина!И пак не си уточнил за коя проводимост става въпрос, а това е важно, или те е страх, че ако уточниш ние пак ще изкараме от ръкава някой довод против ... и както обикновено, той ще е логичен.П.П.Не се обиждай, но като ти чета някои от постовете имам чувството, че си роднина с аватара ми!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      Ти си човека, който се опитва да ни убеди, че пръскат заради ХААРП ... така че топката е в твоята половина!
                      Я ми покажи къде съм казал, че пръскат заради Харп и го твърдя това нещо. Казах, че за мен най добрата версия е, че пръскат заради Харп, никъде не съм се опитвал да ви убедя. А тази версия не съм я измислил аз а някои друг. На мен ми е интересно дали това е възможно и понеже вие сте капацитетите... затова ви питам, но вие все не искате да отговорите или не можете П.С. напред ви попитах какво е микровълновата печка, как работи и от какво е направена. Същото питане е и за ултразвукова вана.

Коментар

Аз пък смятам, че пръскат в главите на лабилни биологични единици. Поздрави! :D
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

А бе, трябва ли да си купувам оловни плочи и да ги лепя по всички стени в апартамента ми?Предвид колко страници стана тази тема, започвам да се замислям.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

американците си гонят интереса и парите и не ги интересува какво става в другите страни където имат бази

Коментар

chave, нямаш най-добра версия, защото метода на пръскането е неуспешен. Просто е една фантазия, нищо повече. След като не работи патента за пръскане, какво правим ?

Коментар

pplk написа:
                                Аз пък смятам, че пръскат в главите на лабилни биологични единици. Поздрави! :D
                                Не мога да разбера защо само нападате и приписвате разни неща. Всеки 3-ти пост е обида.
                                BO написа:
                                А бе, трябва ли да си купувам оловни плочи и да ги лепя по всички стени в апартамента ми?Предвид колко страници стана тази тема, започвам да се замислям.
                                Колкото и странно да ти звучи, но има хора които не им понасят добре всякакви ел. магнитни...... излъчвания. Това си е вид алергия. Затова не е хубаво да се бъзикаш с екранировка на жилището..... И както винаги не искате да отговорите на елементарни въпроси.

Коментар

Working...
                                X