Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да ползваш нещо трябва първо да го създадеш. За да го създадеш трябва поне в тази ограничена Вселена - да е от материя.За да го съзадеш от материя трябва да познаваш докъде тя е ограничена в простраството. Виждам че познанията ти са далеч по-развити за материята сега (развити не значи обезателно вярни), но я се върни 60-те години на миналия век. Повярвай ми не става да буташ космически апарат до Луната, и 60-те не е имало робот, който да отиде да сглоби и позиционира правилно споменатата решетка, защото дори и до го имало робота, той е бил също ограничен. Липсвали са му човешкият опит и чувство за ориентиране в това ограничено пространство. Аз поне имам представа колко съм ограничен, а ти? Досега което се видя е че имаш голяма уста от която излизат фекалии без нито едно доказателство, нито едно което ти да си посочиш, че си извършил. Нямаш никакъв, ама никакъв опит по темата, по която спориш. Не случайно тази тема ни противопоставя нас двамата. Защото това е реалността. За мен темата се изчерпа, Женшена може да е доволен. Но аз съм ограничен до мойте представи за контекста и, така че може и да греша.

Коментар

dobrujanetza написа:
      ^3DAttack написа:
      никой не го бърка .. но на съвременните 5 поколение изтребители Ф22 Ф35 със суперкруз .. крейсерската скорост е свръх звукова .. така че нищо необичайно няма в това обичайния гръм от минаването на звуковата бариера е нещо наълно обичайно и не го изкарвайте че е едва ли нещо което може да се види (по скоро чуе) един път в живота защото е смешно
      Системата суперкруз поддържа свръхзвукова скорост на безфорсажни режими. А и на запад има определени зони, където се минава скороростта на звука. Едва ли над насени райони думкат по цял ден.
      много правилно .. !!! две мнения няма
      Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Между другото свръхзвукова скорост е всичко над 330м/с при морско равнище и с едни прости сметки става ясно, че не е никакъв проблем да се лети на свръхзвуков режим известно време и да се остане на територията на България.Специално за chaveto пускам този клип, за да види, че минаването на звуковата бариера не е толкова страшно, нито е толкова бързо:https://www.youtube.com/watch?v=gWGLAAYdbbcИзгледай и чуй обяснението, полезно е и лесно се разбира.

Коментар

Airfan написа:
          Между другото свръхзвукова скорост е всичко над 330м/с при морско равнище и с едни прости сметки става ясно, че не е никакъв проблем да се лети на свръхзвуков режим известно време и да се остане на територията на България.Специално за chaveto пускам този клип, за да види, че минаването на звуковата бариера не е толкова страшно, нито е толкова бързо:https://www.youtube.com/watch?v=gWGLAAYdbbcИзгледай и чуй обяснението, полезно е и лесно се разбира.
          Пак го казвам, че в наши дни не е, но не и преди 20+ години.

Коментар

chaveto написа:
            Airfan написа:
            Пак го казвам, че в наши дни не е, но не и преди 20+ години.
            Текущо на въоръжение във ВВС има и МиГ-21бис, доставени 1982 година. Моделът МиГ-21 е направил първи полет през 1955 г. Та така...

Коментар

И сега и преди е имало Лада, Москвич... ама едно време не се превишаваше скоростта както сега Все извъртате така както на вас ви харесва

Коментар

82-ра съм виждал Миг-23 на свръхзвук в дере, широко 300 метра и дълбоко около 40. Между Долна и Горна Митрополия, военновъздушното училище.
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

chaveto написа:
                  И сега и преди е имало Лада, Москвич... ама едно време не се превишаваше скоростта както сега Все извъртате така както на вас ви харесва
                  Чаве, съжалявам, че ще го кажа, но ти си изключително необразован. Което съчетано с явната ти неспособност да обработваш информация води до някаква абсурдна ситуация.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

muns61 написа:
                    82-ра съм виждал Миг-23 на свръхзвук в дере, широко 300 метра и дълбоко около 40. Между Долна и Горна Митрополия, военновъздушното училище.
                    Ако е било така- досега да не си останал жив. МиГ- 23 на свръхзвукова скорост от ударната вълна може да унищожи живата сила на Шести Американски флот. Бъркаш форсажа със свръхзвуковата скорост. Има си прийоми, които да те проснат по очи под нисколетящ самолет .
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

чак да ги унищожи .. не ама да ги тресне яко да.. като стана дума за самолети .. вижте какво си правят хората в домашни условия ей за нещо такова си мечтая и азhttp://www.youtube.com/watch?v=RLFbNcqG_ngголяма част от нещата може да се купят от http://www.flightdecksolutions.com/:) истински кеф това е Lybra-тa на домашните симулатори
                      Lancia Lybra 1.8i

Коментар

muns61 написа:
                        не ще да е било много сложно това дере.. защото Миг23 не е снабден със система за следване на релефа на местноста .. и летенето с него ниско е доста трудно .. мога да ти кажа че Миг29 се справя също доста зле и не един пилот е загинал ниско .. един от боевете в Ирак капитан Тим Бенет в спомените си пише един от случаите на въздушен бой с Миг 29 той е пилот на Ф-15 при нощен полет на около 30 метра над пустинята Миг 29 просто не е могъл да го следва и се е разбил .. така че ако е било някое право дере .. кой знае.. ама да маневрира на свръхзвукова скорост ниско в дере .. малко ме съмнява .. всъщност много ме съмнява http://www.youtube.com/watch?v=3-7zHlOi4T4летенето долу е доста опасно и вдигащо адреналина
                        Lancia Lybra 1.8i

Коментар

^3DAttack написа:
                          muns61 написа:
                          не ще да е било много сложно това дере.. защото Миг23 не е снабден със система за следване на релефа на местноста .. и летенето с него ниско е доста трудно .. мога да ти кажа че Миг29 се справя също доста зле и не един пилот е загинал ниско .. един от боевете в Ирак капитан Тим Бенет в спомените си пише един от случаите на въздушен бой с Миг 29 той е пилот на Ф-15 при нощен полет на около 30 метра над пустинята Миг 29 просто не е могъл да го следва и се е разбил .. така че ако е било някое право дере .. кой знае.. ама да маневрира на свръхзвукова скорост ниско в дере .. малко ме съмнява .. всъщност много ме съмнява http://www.youtube.com/watch?v=3-7zHlOi4T4летенето долу е доста опасно и вдигащо адреналина
                          Я изгледайте клипа добре!Те и тези пръскат, бе!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Lane Staley написа:
                            chaveto написа:
                            Чаве, съжалявам, че ще го кажа, но ти си изключително необразован. Което съчетано с явната ти неспособност да обработваш информация води до някаква абсурдна ситуация.
                            Верно е това, едно време когато трябваше да уча аз не влизах в часовете а когато бях в час само търках чина.Сега доволен ли си, че написах нещо вярно, господин 24.

Коментар

avvasilev пръскат викаш спиране нямат
                              Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Я, каква готина тема. Жалко, че ми свършиха солетите... утре ще се запася с 4 големи пакета Хрус-Хрус Накрая може и да ми дойде музата и аз да се включа в дискусията за ХААРП и подобните простотии Между другото, теоретично е напълно възможно да се предизвика земетръс чрез ХААРП или подобно нещо. На практика нещата обаче седят по малко по-различен начин, има един куп неуправляеми величини, а и като добавим нечовешката енергия, нужна за да се предизвика резонанс в земните пластове.. май някой е спал на течение, за да го твърди че се прави.
                                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                                X