[quote="jenshen73"][quote="chaveto"]
chave изобщо немога да разбера защо смяташ че минаването на звуковата бариера е нещо чак токова събитие бил съм на демонстрации на ескадрили на САЩ Буревестниците така и на Сините Ангели .. .. аз самият съм любител на авиацията и астрономията и изобщо всичко което може да лети .. или е свързано с физика на вселена .. просто любител далече съм от професионалистите но минаването на звуковата бариера не е никакво събитие особено за хора които живеят в близост до Военна база като Безмер между другото за всеки който му е интересно ето един сайт за следене на въздушния трафик по света :http://www.flightradar24.com/42.48,26.5/7ако клилнете върху самолетче ще видите данните от транспондера курса .. височината и модела на самолета.. изобщо всичко което се излъчва.. много от тези самолети на всичина от по 10 000 метра редовно си оставят следи .. и разбира единствената опасност от тези следи .. е друг самолет да не попадне в турболентния им поток .. това би разтърсило доста .. и може да доведе до проблеми но нищо повече
jenshen73 написа:
Коментар