Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    chave, не давай клипове за които нямаш обяснение, твое собствено. Дори теорията ти да е вярна, какво се случва с увеличаване на проводимостта на диелектрика, какъвто е въздуха? Как въобще ти си представяш тази идея с алуминия?
    Значи трябва да пускам клипове на които мога да си обясня какво се случва Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Е понеже аз не мога да си обясня ( напръскан съм) и затова ви пускам клипа за да ми обясните Много неща могат да се случат.

Коментар

Чакам обяснение, какво се случва ако увеличиш проводимостта на диелектрика, в случая атмосферата? (Ако си малко по-съобразителен и провериш дума по дума какво те питам, ще осъзнаеш в касво заблуждение си се вкарал, само ако си по-съобразителен обаче).

Коментар

chaveto написа:
        Ти цитатче можеш ли да дадеш или още те е яд, че ползвам по големи отстъпки и ги подарявам на хората.18%
        Трябва ли да се връщаме година и малко назад в почти същата тема,където отново те бяха "напръскали"-там си ги твърдиш нещата "ачик-ачик"... :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Относно другото ти твърдение относно отстъпките-ще го отмина с усмивка :D Доста си далеч от нещата,а и видимо си постоянно увътрен с уж твоите отстъпки дето ползваш от "приятели и познати" - мани ми и се хвалиш по форумите та се излагаш...
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Все си мисля, че трябваше да дадеш цитат където съм написал, че повече няма да пиша. А не какво съм писал преди време в същата тема.Това, че съм писал, че ни тровят е така, защото и само самолета като мине отгоре и изгори няколко тона гориво си е тровене.И кво, яд те е

Коментар

Чаве предполагам, че говориш за проницаемост, а не проводимост. И пак ще ти задам въпроса...за чии х*й му е на някой точно над Бг да си играе с електромагнитното поле? Всъщност това не ми е силна страна от към знания за това мисля, че и не искам отговор Със здраве
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

промиване на мозъци

Има определен тип хора които са податливи към конспирации .. вярват в какво ли не .. от конспирацията за лунното кацане .. през Харп и още куп неща... разбира се че САЩ разработват какви ли не нови технологии но това е нещо съвсем друго .. компании като Boeing разработват CST100 LM правят заедно със SNC разработват Dream Cahser .. военните пък с имат свой проект X37 на който Boeing ще прави пилотируема версия SpaceX прък си правят пилотируема верся на Драгон .. изобщо има куп технологични компании които гледат в бъдещето .. в момента се инвестира и в така наречните хиперзвукови апарати които летят със скорости 10 МАХ .. Спомням си когато ФОБОС ГРУНД се повреди .. един руски генерал заяви че САЩ са го свалили с тайнствено оръжие ..та това говори колко податливи са хората към конспирация особено когато искаш да оправдаеш собствените си грешки .. по време на войната във Виетнам САЩ са пръскали джунглата с препарати за обезлесяване .. и много лесно е после един човек като види кондензационите следи на един пътнически самолет да каже ето на пръскат .. дори няма да се замисли че е виждал подобни следи и през архивните кадри от Втората Световна война на бомбардировачите наскоро спорих с човек който твърдеше че НАСА не са кацали на Луната Immortal не се усмихвай та беше ми много много трудно да го убедя в противното човека беше твърдо убеден че всичко е една грандиозна измама и нито снимки включително и нови направени от орбита които показват местата на кацане и стъпки на астронавтите както и останалата апаратура.. той дори и да го качиш на една ракета и не го изстреляш на луната пак ще намери .. конспирация в това.. така че хората сме си такива..
              Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Re: промиване на мозъци

^3DAttack написа:
                наскоро спорих с човек който твърдеше че НАСА не са кацали на Луната Immortal не се усмихвай та беше ми много много трудно да го убедя в противното човека беше твърдо убеден че всичко е една грандиозна измама и нито снимки включително и нови направени от орбита които показват местата на кацане и стъпки на астронавтите както и останалата апаратура.. той дори и да го качиш на една ракета и не го изстреляш на луната пак ще намери .. конспирация в това.. така че хората сме си такива..
                И какво доказва някаква техника, стъпки, места на кацане...Има толкова много фалшиви снимки, видео записи... че не е истина. Аз няма как да повярвам, че там е имало човек.

Коментар

Ти как определи, точно ти? Чел си, гледал си, ама как точно ти написа, ти снима, къде ти се разходи? Какви доказителства ти имаш? Никакви, племеника ми да 3 години разсъждава по-добре от теб. Виж това мога да го докажа във всеки един момент.

Коментар

Еми какво да ти кажа, преди няколко дни китайците също изпратиха "джаджарник" до Луната. На техните снимки луната има друг цвят спрямо американските. И разбираш ли хамериканците веднага опитали корекция на техните снимки ама нещо не се получило и ги направили черно бели След това била направена забележка на китайците, че преди да публикуват снимките е трябвало да си поиграят малко с фотошоп.... То и затова на американските луната била сива а не кафява, щото човека с фотошопа не знаел какъв и е цвета. Или по скоро защото луната от земята... изглежда сива

Коментар

Не бе, не се обяснявай за лица и събития, в които не си бил участник под една или друга форма. Ти как определи, точно ти? Какви преки доказателства имаш ТИ?

Коментар

Mupo написа:
                        Не бе, не се обяснявай за лица и събития, в които не си бил участник под една или друга форма. Ти как определи, точно ти? Какви преки доказателства имаш ТИ?
                        Я кажи, че ми стана интересно ти какви доказателства имаш?Или си бил на ваканция за 2.50лв до луната която включва обиколка на тъмната страна.П.С.Баро шаро боги нанай

Коментар

Ако си малко по схватлив, ще потърсиш къде, "уж" според теб е кацнал лунният модул от мисията Аполо 11. Ако продължаваш да схващаш, ще се поинтересуваш, за какви експерименти, "уж" според теб са кацнали. Ако продължаваш да схващаш, ще намериш информация, къде пак "уж" са поставили "огледала", които не са точно огледала, а така наречената (в недобър превод) рефлекционна решетка. Ако си пък доста по схватлив, ще може да изчислиш прецесията на Земята и Луната, и във всеки един момент, когато Луната е осветена от Слънцето, може да видиш, с помоща на оптически уред самата рефлекционна решетка. Ако имаш подръка, както аз понякога такава възможност, ще можеш и да видиш боклуците, както около рефлекционната решетка, така и от лунният модул на мисията Аполо 11 кацал на това място. Сега ми кажи ТИ какво имаш за доказателство? Ти какво си видял с очите си. Само да допълня, че съм пращал кохерентен лъч в тази рефлекционна решетка, и съм доказвал предварително пресметнатото разстояние Земя-Луна. Та, вземи се стегни малко, щото не само се изложи, а излагаш и целият форум с глупавите си и банални съждения.

Коментар

И какво доказват всичките тези неща които написа, че човек е бил там и ги е поставил или може робот да е направила всичките тези неща. С какво ще докажеш, че всичко което е горе е направено от човек. Като казвам човек това значи да е бил горе а не от разстояние.Или искаш да се похвалиш какво си направил и видял с въоръжено око. Аман от професори.

Коментар

Гледам тука доста хора са гледали филма "Каприкорн 1" ... Скоро Обама-та нареди на НАСА до края на 2030-та да пратят и върнат астронавти до орбитата на Марс. Какви ли конспирации ще се забъркат :D

Коментар

chave

Коментар

Working...
                                X