Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    chaveto написа:
    Ма пищингяс бе
    Написано под контрола на жител на североизточна България.
    Ко?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз докато ходя насам натам да ме ръсят и темата станала 9 страници.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хехе, толкова страници тема и само Чавето се пъне да ни докаже колко трезвомислещ е, а ние колко напръскан-контролирани сме. Ама щото 2 самолета оставяли различни по трайност следи в небето... Лошо няма, ама четене и мислене му е майката. Който в чувал и/или виждал МиГ-21 как минава звуковата бариера - знае
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

S_BANKOV написа:
          Lane Staley написа:
          chaveto написа:
          Ма пищингяс бе
          Ко?
          У нашия край говорят така, няма начин този пост да не е бил внушен, а писането му контролирано от някой земляк
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Кой той твоя край? Северо-източен резерват ли ?
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вече съм на 100% сигурен, че и колата ми е наръсена, понеже показва изкуствен интелект Спирам на светофар до едно мн красиво Браво, загледах се и моята хубавица угасна ?!?! Два дена не пали...вчера отивам да и махам акумолатора и бръм от първия път. Вдигам и задния капак. Гледам дали ще стои без да пада..всичко точно. навеждам се в нея и баам по тиквата. Възпитание и е майката Определено и липсват първите 7 години Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Ето една статия от привърженик на теорията за пръскането, която звучи по-нормално - https://translate.google.bg/translat...hemtrails.html
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

Коментар

Много моля без обиди :D
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Lane Staley написа:
                    S_BANKOV написа:
                    Lane Staley написа:
                    chaveto написа:
                    Ма пищингяс бе
                    Ко?
                    У нашия край говорят така, няма начин този пост да не е бил внушен, а писането му контролирано от някой земляк
                    Случайно да не си от братята

Коментар

jenshen73 написа:
                      Хехе, толкова страници тема и само Чавето се пъне да ни докаже колко трезвомислещ е, а ние колко напръскан-контролирани сме. Ама щото 2 самолета оставяли различни по трайност следи в небето... Лошо няма, ама четене и мислене му е майката. Който в чувал и/или виждал МиГ-21 как минава звуковата бариера - знае
                      Нищо не се опитвам да ви доказвам. Извади цитат в който се опитвам да ви доказвам каквото и да било.И какво казваш за 21-цата и звуковата бариераСега ако ми кажеш, че това си го виждал в БГ с очите си ще си ударя гъза от тавана.

Коментар

Чаве, замисли се малко в друга насока. На кой му трябва да ни пръска от самолети? Ако толкова искат да ни тровят...може с храната. Зеленчуци и плодове вкарваме от къде ли не. Обработват ти ги с химикали и готово. Това по мога да го приема. Ама някой да пръска с пътнически самолет или специално самолети да излизат за това. 10 човека ти казват, че е нереално, а ти спориш. На моменти ставаш за мезе. По- добре излез с достойнство от дискусията. Наклон няма да ти давам....Има много други неща, които ни облъчват. Насочи се към тях, че тези конспирации... Ще започнеш много да се обръщаш през рамо
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                          Чаве, замисли се малко в друга насока. На кой му трябва да ни пръска от самолети? Ако толкова искат да ни тровят...може с храната. Зеленчуци и плодове вкарваме от къде ли не. Обработват ти ги с химикали и готово. Това по мога да го приема. Ама някой да пръска с пътнически самолет или специално самолети да излизат за това. 10 човека ти казват, че е нереално, а ти спориш. На моменти ставаш за мезе. По- добре излез с достойнство от дискусията. Наклон няма да ти давам....Има много други неща, които ни облъчват. Насочи се към тях, че тези конспирации... Ще започнеш много да се обръщаш през рамо
                          Той преди година-две беше обещал публично да спре да пише и ръси простотии,ма явно това пръскане му се е отразило и пак се е активирал напоследък :D
                          LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                          LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                          LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                          Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                          Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Я и ти ми дай цитат където казвам, че ни пръскат да ни тровят. Казах, че по ми харесва теорията, че правят въздуха по проводим и никъде не съм твърдял, че пръскат химикали да ни тровят. Явно вас ви пръскат с нещо защото постоянно имате халюцинации.А сега по напред ми беше казано, че едно време самолетите също оставяли дълги следи след тях. Така беше, но следите изчезваха, просто бяха по дълги от нормалното. И сега искам да ми кажете дали едно време следите от самолетите се разстилаха в небето и оставаха там. Може да видите на клипа за какво говоря.http://www.youtube.com/watch?v=Vj2ZIoyYFcU

Коментар

mitaka_71 написа:
                              Kay_ написа:
                              Той преди година-две беше обещал публично да спре да пише и ръси простотии,ма явно това пръскане му се е отразило и пак се е активирал напоследък :D
                              Ти цитатче можеш ли да дадеш или още те е яд, че ползвам по големи отстъпки и ги подарявам на хората.18%

Коментар

chave, не давай клипове за които нямаш обяснение, твое собствено. Дори теорията ти да е вярна, какво се случва с увеличаване на проводимостта на диелектрика, какъвто е въздуха? Как въобще ти си представяш тази идея с алуминия?

Коментар

Working...
                                X