Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли
Collapse
X
-
bubachko написа:Ето за занимавка. http://geology.com/sea-level-rise/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov, село Калиманци, което е само на 16км. от гр. Варна (от някои места де) е на височина около 320м. над морското ниво. Ако се стопят всички шапки, айсберги и всички дървета, които не са изсечени си изпуснат резервната вода, а камилите вкупом източат тяхните резерви - пак ще останем на сухо..., а едно време там е било море или поне пред нашата къща - около 45м. от нея. Като копахме кладенеца изкарах няколко десекти фосили. Тъй, че - надявай сеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Слав написа:Без да се бъркам в другите въпроси (защото към момента ми се струва безмислено) искам само да вметна нещо, което е абсолютен факт по повод спора за дървата и може да го потвърди всеки възрастен човек или достатъчно запознат с материята специалист (например завършил Лесотехническия университет или др. подобни)А именно - на място изобилстващо от вода, при посаждане на масив от иглолистни дървета до няколко години изворите пресъхват, а водата в реките намалява.Колко точно вода задържат и как я преразпределят в почвата не знам, но явно е доста
Коментар
-
Mupo написа:Слав написа:Без да се бъркам в другите въпроси (защото към момента ми се струва безмислено) искам само да вметна нещо, което е абсолютен факт по повод спора за дървата и може да го потвърди всеки възрастен човек или достатъчно запознат с материята специалист (например завършил Лесотехническия университет или др. подобни)А именно - на място изобилстващо от вода, при посаждане на масив от иглолистни дървета до няколко години изворите пресъхват, а водата в реките намалява.Колко точно вода задържат и как я преразпределят в почвата не знам, но явно е доста
Коментар
-
Чаве, те хората порицават онези, които са те напръскали.Ти к’во си виновем, че някой ти контролира мислите?Впрочем, на 100% ли е, или има и постове написани от неконтролирано Чаве? И кой гад ме изконтролира да го напиша този пост, а? Веднага да си признаеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Заключването на тази тема ще бъде престъпление срещу целокупната световна нАука и срещу редакция "Хумор, сатира и забава"!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Заключването на тази тема ще бъде престъпление срещу целокупната световна нАука и срещу редакция "Хумор, сатира и забава"!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар