Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Чета заглавието на темата и си мисля: някои хора изобщо нямат контрол върху мислите си.
    Ми така е - напръскани са !
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

bubachko написа:
      Ето за занимавка. http://geology.com/sea-level-rise/
      Пууу, ако се вдигне нивото с 60 метра най-накрая ще станем морски град и ще има предоволни места за риболов
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov, село Калиманци, което е само на 16км. от гр. Варна (от някои места де) е на височина около 320м. над морското ниво. Ако се стопят всички шапки, айсберги и всички дървета, които не са изсечени си изпуснат резервната вода, а камилите вкупом източат тяхните резерви - пак ще останем на сухо..., а едно време там е било море или поне пред нашата къща - около 45м. от нея. Като копахме кладенеца изкарах няколко десекти фосили. Тъй, че - надявай се
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Щом не се предлагат стаи в Банско с изглед към морето всичко е на 6+
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Слав написа:
            Без да се бъркам в другите въпроси (защото към момента ми се струва безмислено) искам само да вметна нещо, което е абсолютен факт по повод спора за дървата и може да го потвърди всеки възрастен човек или достатъчно запознат с материята специалист (например завършил Лесотехническия университет или др. подобни)А именно - на място изобилстващо от вода, при посаждане на масив от иглолистни дървета до няколко години изворите пресъхват, а водата в реките намалява.Колко точно вода задържат и как я преразпределят в почвата не знам, но явно е доста
            Слав прав си до мозъка на костите на chaveto Един кладенец да има на село, и всички да пият вода оттам, ще пресъхне. Ама я обясни на chaveto какво е наводнение и какво е подпочвена вода, че за него вода, както видяхме може да значи 800+ химикала, на ония дето пръскат

Коментар

Mupo написа:
              Слав написа:
              Без да се бъркам в другите въпроси (защото към момента ми се струва безмислено) искам само да вметна нещо, което е абсолютен факт по повод спора за дървата и може да го потвърди всеки възрастен човек или достатъчно запознат с материята специалист (например завършил Лесотехническия университет или др. подобни)А именно - на място изобилстващо от вода, при посаждане на масив от иглолистни дървета до няколко години изворите пресъхват, а водата в реките намалява.Колко точно вода задържат и как я преразпределят в почвата не знам, но явно е доста
              Слав прав си до мозъка на костите на chaveto Един кладенец да има на село, и всички да пият вода оттам, ще пресъхне. Ама я обясни на chaveto какво е наводнение и какво е подпочвена вода, че за него вода, както видяхме може да значи 800+ химикала, на ония дето пръскат
              Абе на глупав ли се правиш или наистина си много тъп.Казаха ми по напред да прочета линка за обяснението на самолетните следи.... е там пише, че бурета били пълни с вода за да си пробват нещо.Ония са тия дето правят хидравлично разбиване за да добиват шистов газ. При това разбиване според тях се ползва само вода + няколко стотин химикала които са напълно безвредни.Сега дано си стоплил водата.

Коментар

Почнахме и с личните нападки. Аз бях дотук, прекалено недостоен съм да споря с теб

Коментар

Mupo написа:
                  Почнахме и с личните нападки. Аз бях дотук, прекалено недостоен съм да споря с теб
                  Личните нападки започнаха много отдавна. То не бяхме за лудница, глупаци.....................................

Коментар

Ти го каза

Коментар

Няма нападки, констатации са.
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Чаве, те хората порицават онези, които са те напръскали.Ти к’во си виновем, че някой ти контролира мислите?Впрочем, на 100% ли е, или има и постове написани от неконтролирано Чаве? И кой гад ме изконтролира да го напиша този пост, а? Веднага да си признае
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                          Чаве, те хората порицават онези, които са те напръскали.Ти к’во си виновем, че някой ти контролира мислите?Впрочем, на 100% ли е, или има и постове написани от неконтролирано Чаве? И кой гад ме изконтролира да го напиша този пост, а? Веднага да си признае
                          Ма пищингяс бе

Коментар

Заключването на тази тема ще бъде престъпление срещу целокупната световна нАука и срещу редакция "Хумор, сатира и забава"!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Заключването на тази тема ще бъде престъпление срещу целокупната световна нАука и срещу редакция "Хумор, сатира и забава"!
                              Това превантивно ли го казваш? Засега няма причина да бъде заключвана, поне според мен.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

chaveto написа:
                                Ма пищингяс бе
                                Написано под контрола на жител на североизточна България.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X