Добре де, моля всички "верующи" да ми разяснят, как от 10000 м. при скорост около 1000 км/ч спрямо Земята се уцелва точно определена територия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли
Collapse
X
-
avvasilev написа:Добре де, моля всички "верующи" да ми разяснят, как от 10000 м. при скорост около 1000 км/ч спрямо Земята се уцелва точно определена територия?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:avvasilev написа:Добре де, моля всички "верующи" да ми разяснят, как от 10000 м. при скорост около 1000 км/ч спрямо Земята се уцелва точно определена територия?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ilko-gd написа:jenshen73 написа:...Междувпрочем по-старите самолети не оставят толкова видими дири, докато по-новите с по-модерни двигатели имат повече водна пара в изгорелите газове и оставят по-трайни дири...avvasilev написа:Добре де, моля всички "верующи" да ми разяснят, как от 10000 м. при скорост около 1000 км/ч спрямо Земята се уцелва точно определена територия?
Коментар
-
Ако беше разгледал линковете, които пуснах, нямаше да задаваш глупави въпроси. Извинявай за откровението, ама наистина са глупави.Няма какво да се цели в някаква територия ако кажем, че идеята е да се прави по проводим въздуха207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
chaveto написа:И какво да им гледам на ликовете, буретата били пълни с вода......Ми те и ония с хидравличното разбиване казват, че пълнят с вода и 800+ безвредни химикала ама после хората се разболяват...... и то на места където са много по напред от нас.
Коментар
-
avvasilev написа:Не, бе ... Нещо не сте разбрали пак! Правят въздуха по-проводим /за какъв чеп им е по-проводим въздух е друга тема вече/!
Коментар
-
bubachko
chaveto написа:идеята е да се прави по проводим въздуха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар