Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре де, моля всички "верующи" да ми разяснят, как от 10000 м. при скорост около 1000 км/ч спрямо Земята се уцелва точно определена територия?
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

С вяра! :D :D :D Ако имаше малко логика, нямаше да има вярващи.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

avvasilev написа:
        Добре де, моля всички "верующи" да ми разяснят, как от 10000 м. при скорост около 1000 км/ч спрямо Земята се уцелва точно определена територия?
        Викаш Хорейшио...качваш го на самолета.....останалото е формалност Всеки открива топлата вода сам за себе си. Няма как да промениш мнението на хората, а гледам започва да се влиза в един омагьосан кръг в който и двете страни само задавате въпроси
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
          avvasilev написа:
          Викаш Хорейшио...качваш го на самолета.....останалото е формалност Всеки открива топлата вода сам за себе си. Няма как да промениш мнението на хората, а гледам започва да се влиза в един омагьосан кръг в който и двете страни само задавате въпроси
          Обаче моят мъпрос е по-скоро риторичен!
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ilko-gd написа:
            jenshen73 написа:
            ...Междувпрочем по-старите самолети не оставят толкова видими дири, докато по-новите с по-модерни двигатели имат повече водна пара в изгорелите газове и оставят по-трайни дири...
            Това е така и с автомобилите. Идва от двигателите и от ГОРИВОТО. И в други теми съм споделял, че с бившото 220CDI изгорих 80 литра "дападжийска" нафта от едно време. Нито "замръзва", нито конденз има и миришат съвсем различно газовете като работи колата - нищо общо със сегашното гориво. Сега дизелите "пушат" все едно са на пропан-бутан, егати.
            Значи казвате било от по съвременните двигатели и горивото, добре. Ама защо тия съвременни двигатели оставят дири 2-3дни, по някой път цял месец нищо няма в небето.Я сега да видим тук какъв ще е отговора Скивай тия новите двигатели как чисто работят. Клипа аз съм го правил.http://www.youtube.com/watch?v=ZIJA0FJIF_k
            avvasilev написа:
            Няма какво да се цели в някаква територия ако кажем, че идеята е да се прави по проводим въздуха

Коментар

Ако беше разгледал линковете, които пуснах, нямаше да задаваш глупави въпроси. Извинявай за откровението, ама наистина са глупави.
              Няма какво да се цели в някаква територия ако кажем, че идеята е да се прави по проводим въздуха
              И как става тоя номер, че ми е любопитно?
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

И какво да им гледам на ликовете, буретата били пълни с вода......Ми те и ония с хидравличното разбиване казват, че пълнят с вода и 800+ безвредни химикала ама после хората се разболяват...... и то на места където са много по напред от нас.

Коментар

Трябва да те запозная с един мой познат, него го преследват ГМО комари, за да му инжектират забранени ваксини. Ще си паснете!
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                    Трябва да те запозная с един мой познат, него го преследват ГМО комари, за да му инжектират забранени ваксини. Ще си паснете!
                    Е това не може да е истина!

Коментар

chaveto написа:
                      И какво да им гледам на ликовете, буретата били пълни с вода......Ми те и ония с хидравличното разбиване казват, че пълнят с вода и 800+ безвредни химикала ама после хората се разболяват...... и то на места където са много по напред от нас.
                      Chave, браво! С едно изречение обедини небето със Земята. "Ония" да не правят "хидравлично разбиване" в атмосферата?

Коментар

Не, бе ... Нещо не сте разбрали пак! Правят въздуха по-проводим /за какъв чеп им е по-проводим въздух е друга тема вече/!

Коментар

Чета заглавието на темата и си мисля: някои хора изобщо нямат контрол върху мислите си.

Коментар

avvasilev написа:
                            Не, бе ... Нещо не сте разбрали пак! Правят въздуха по-проводим /за какъв чеп им е по-проводим въздух е друга тема вече/!
                            Попитай някой радиолюбител когато има "прохождение" какво се получава/какво може да направиш с малка мощност и тогава може и да ти светне за какво им е да става по проводим въздуха

Коментар

chaveto написа:
                              идеята е да се прави по проводим въздуха
                              Ако с пръскане се прави въздуха "по-проводим" за лъченията, това значи, че се намалява съпротивлението му, което от своя страна значи, че трябва да действа и на слтнчевата светлина (която е същото, ама с различна дължина на вълната), което значи, че от 300.000 км/с във вакуум, тя би намалявала своята скорост, а после пак я увеличава навлизайки в плътната и "проводима" атмосфера, което пък противоречи на всякакви закони на физиката. В комплект с глобалното затопляне (за което пак човека е виновен), ако си поставиш алуминиево фолио на главата за да се предпазиш, вече е сигурно, че може да си опечеш мозъка като картоф на жарава. Четох наскоро, че тазгодишния американски студ бил поради човешка грешка. Някакъв заспал оператор не въвел коректно данните за времето в HAARP, та преебал топлото чак до Флорида и целия зимен сезон в Европа... Е такива са за бесене направо.

Коментар

bubachko написа:
                                В комплект с глобалното затопляне (за което пак човека е виновен)
                                Понеже заговорихме и за глобалното затопляне... Я ми кажи ако изчезнат шапките от полюсите според теб какво ще се случи.

Коментар

Working...
                                X