jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли
Collapse
X
-
bubachko
-
Буба, баш Венерата си смущаваше всичко в обхват. Ще ме прощаваш, но съм служил хем като войник, хем като старшина на нея. Някак си я познавам от първа ръка. Вярно, като старшина бях "Старши оператор на система Пароль", но тя е втората система към Венера-та. Т.е. като попадне летателно средство в обхвата на Венера-та системата Пароль го пита "Свой/Чужд" и един транспондер връща информация ако е свой. За СЛОН-а е нормално да се вземат предпазни мерки - излъчваната импулсна мощност е 1.4 до 1.8 мегаВата. Вързана котка на антената изтича като плазма на земята. Не питай от къде знам, идиоти в Братово имаше на корем, а там СЛОН-овете бяха 2.Христо-то, П-37 и П-37МВ са с мощности съотвено 5х700kW и 6x700kW, достатъчно мощни да причинят доста електромагнитни неудобства в обхват. В Братово има и система за ранно известяване (или поне имаше, но бригадата вече не съществува и мога да го спомена), чиято мощност е над мегават и половина и с обхват от над 1000км. По спомени - по мое време на територията на РБ оперираха две такива системи, просто не помня имената, но антените бяха разположени на доста голяма площ, не бяха мобилни.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз служих в такова поделение, бях планшетист. Към хасковското поделение беше - в Любимец. Сега не съществува. Ама съм давал и караули. Най яко беше като си дневна смяна на вишката и Христото работи - цялата вишка бръмчеше като се обърне радара към нея. Понякога получаваха просветление че е вредно за нас и ни сваляха от вишката. Ама рядко. После се чудим защо трудно забременяват жените ни. Макар че имаше мит че на такива като мене им се раждат само момичета, ама явно не е верен с моите две мъжки Никога няма да забравя нощните пеперуди с размера на дланта ми. Никъде другаде след това не съм виждал толкова големи. В Хасково имаха и Венера, и Комета. Кометата като се врътнеше към града и в първите блокове телевизорите ползваха само радарен сигнал за няколко секунди.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
chaveto написа:И какво общо с темата имат вашите спомени от казармата?Steliyan's Life!
Коментар
-
Вчера летях със самолет и ми направиха впечатление едни странни неща, като тръби, близо до двигателита на самолета ... обаче за 10 часа полет, не видях нищо да пръска ... обаче пък при предния полет не помолиха да затворим щорите на илюминаторите, явно тогава са пръскали! П.П. Сега малко по-сериозно: Имам чувството, че всички вярващи в пръскането са отсъствали от първите часове по физика в училище ... Смешно е, технически грамотни хора, да вярват толкова убедено в някакво илюминатско и рептилианско господство, което ни промива мозъците ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Виждам, че повечето не сте за психиатрия и не сте отсъствали от часовете по физика.Като е така хайде кажете защо остават въпросните следи след самолетите с часове а едно време това го нямаше. Имало е дни когато като започнат да шарят и цялото небе става една мъгла.Не искам обаче отговор това е нормално, не си внимавал в часовете по физика...... Хайде един да обясни както сте толкова отворени защо се получава..... и защо преди време го нямаше.
Коментар
-
Ти сериозно ли искаш да обясняваме защо се получават следите?И кога е това "едно време", защото аз наближавам четиридесетте и си спомням дирите на самолетите от моето детство!Даже имаше песничка:"Самолет, номер пет, давай газ за Бургас!"I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
chaveto написа:Виждам, че повечето не сте за психиатрия и не сте отсъствали от часовете по физика.Като е така хайде кажете защо остават въпросните следи след самолетите с часове а едно време това го нямаше. Имало е дни когато като започнат да шарят и цялото небе става една мъгла.Не искам обаче отговор това е нормално, не си внимавал в часовете по физика...... Хайде един да обясни както сте толкова отворени защо се получава..... и защо преди време го нямаше.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
chaveto написа:добре де, защо не искате да отговорите а само нападате и давате диагнози за хора които не познавате.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
chaveto написа:добре де, защо не искате да отговорите а само нападате и давате диагнози за хора които не познавате.pplk написа:Ах, нима?http://www.airliners.net/photo/Boein...-LR/0855967/L/ Баси секретността, баси чудото :D :D :DЕто ти и обяснение http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:...Междувпрочем по-старите самолети не оставят толкова видими дири, докато по-новите с по-модерни двигатели имат повече водна пара в изгорелите газове и оставят по-трайни дири...Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
chaveto написа:Виждам, че повечето не сте за психиатрия и не сте отсъствали от часовете по физика.Като е така хайде кажете защо остават въпросните следи след самолетите с часове а едно време това го нямаше.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар