Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Ръсят. Не може да не ръсят.Иначе как ще обясните цялата тая психиатрия?
    Елементарна е психиатрията - луди винаги е имало, но например в Спарта всички с малформации са ги мятали от скалата на чакалите, докато сега - всичкото идиот се разхожда свободно и прави простотии - като тоя със смс-те и видео клиповете дето пращал на приятеля си, когото дори направил рогоносец. Твърде много свободно време има вече хомо сапиенса, който не мисли за оцеляването на вида си, а се чуди как да го прахосва. Я защо преди 100 години фермерите не са правили простотии??? Всяко време си е имало изключние, но нашето време е времето на излишното свободно време. Ако трябва цял ден да си на нивата да копаш, да плевиш, да садиш, да се прибираш вкъщи да храниш животните, да цепиш дърва - малкото време след това ще го употребиш да пиеш 1-2 ракии, които ще те съборят в леглото и сутринта кръговрата почва пак. Баща ми например дори през зимата, дори на село не се спира, а е трудов инвалид - с почти нефункционален десен крак, разместен таз и прочие идиотизми от миньорските му години. Става в 6 ляга в 22 и едната ракия му идва повече понякога. Но е щастлив от живота си и казва, че излишната почива води до неприятни размисли
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Отричането на нещо е много по лесно от логическото мислене........Ръсят с кви ли не лайна и човек не е задължително да е внимавал чак кое знае колко по физика и химия за да схване нещата.......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Абе ей! Не ме ли познавате?!?Постът ми беше иронично-хумористичен!Фераристе, стига бе! Ти ако знаеш от едно Ферари какво излиза от ауспуха...

Коментар

Дидо бе, ръсят вярно е, а за да уцелят къде пада ръсеното - стрелят с HAARP-a, спират вятъра и всичко си е ток и жици. А един рептил под моста си чеше носа с опашката...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Immortal написа:
            Фераристе, стига бе! Ти ако знаеш от едно Ферари какво излиза от ауспуха...
            Знам, а и всеки може да види от всяка кола какво излиза отзад.......но не всеки има пътнически самолет, и средствата и възможностите да разбере аналогичното.......Любопитното е че досега никой не е видял същите следи от малките частни реактивни самолети.......те сигурно са с миниатюрни двигатели и не правят същата реакция като големите......Принципно като се изключат глупостите че човек влияе на климата с действията си(замърсяването на природата е едно, а промяна на климата е друго)......само едно нещо може да окаже влияние на климата на земята и тва е Слънцето......понеже мърсолите няма как да контролират това, другия най - лесен начин е като намерят начин да оказват влияние върху достигането му до земята......Елементарно е, и мистър Никола Тесла го е казал и описал преди доста десетилетия......
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ама всички ли самолети ръсят, или само някои?

Коментар

Immortal написа:
                Ц...50/50. Съм таймс уин, съм таймс лун
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Immortal написа:
                  Не....
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9pkub47_l6o Между другото, във ФБ, в една група за рептили, НААRР и кемтрейлс поставих рекорд за най-скоростно изгонване от група ... 2 часа, а зададох няколко простички въпроса!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ФЕРАРИСТ, защо си мислиш или твърдиш, че не се забелязва подобна както ти каза реакция, от малки реактивни самолети? Това че не можем да я видим от земната повърхност, значи ли че няма подобна? Мащаба има ли значение за подобно твърдение? Аз смятам че има. Представи си, хайде да кажем щъркел, че са ни "познати" като вид, в небето на височина 600м. Може да се забележи нали? А лястовица на същата височина (за примера, скоростта на полет лястовицата е равна на скоростта на полет на щъркела )?

Коментар

Оууу, не е само това, което Женшен-а казва.Ето и още любими градски легенди:- Водата има памет, и помни незнамсиколко години, всъщност всяка една молекула вода е най-яката флашка на света;- Хубаво е да се пие структурирана вода (каквото и да значи това);- Устройства за пестене на ток, + тези за пестене на гориво в запалките на колите, + онези мегамагнити;- Кефят ме и рекламите на Дипломат - енергоспестяващи бойлети... с 3 киловатов нагревател;- Управляват ни илюминати и гущери (това сигурно са го пуснали оният от Blizart, дето списват компютърни игри, ако още ги има);- Наскоро попаднах на статия, в която се описва просто устройство от керамична саксия, в която като запалиш една свещ, ще сгрееш стаята за стотинки...;- Контрол на съзнанието...Е, най-любимата ми е, когато някой главен комунист обяснява каквъв неземен рай е България ---П.П. Женшене виж си ЛС

Коментар

Humppa написа:
                          ......- Водата има памет, и помни незнамсиколко години, всъщност всяка една молекула вода е най-яката флашка на света;- Хубаво е да се пие структурирана вода (каквото и да значи това);...
                          Ама така си е. Обаче, като мине през микровълновата се деструкторира
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

dikanio написа:
                            Да оставим настрана кой в какво вярва, но кое пък му е толкова технически невъзможното да разпръскваш химикали от самолет?
                            Снимката е моя, от преди седмица, долу в ляво може да се види от къде започва това, което наричате кемтрейлс. Точно около 4 метра зад... двигателя... Относно какво му е технически невъзможното? Нищо, ама ето малко факти. Самолетите се зареждат с гориво разчетено до литър, боядисват се с боя на слоеве по микрони и тегло до грамове, а за 10 кг свръх-багаж (инструменти) плащаш по 300 долара, иначе стават нестабилни и опасни. След това си помисли от колко опита може да накараш перце от пухена възглавничка да падне право надолу от 100 метра височина. След това се замисли, за колко време разтоварва един самолет за гасене на пожари няколко кубика вода и какъв мижав облак остава след него.Сега може да си представиш, какво количество вещество трябва да се натовари на самолет за да остави 50 километрова следа, колко ще тежи, колко ще струва и какво количество от него може да достигне до земята падайки на прах от 10-11,000 метра.
                            Humppa написа:
                            - Наскоро попаднах на статия, в която се описва просто устройство от керамична саксия, в която като запалиш една свещ, ще сгрееш стаята за стотинки...;
                            О-о-о, може, може да се топли само с такъв способ стая, ама колкото тоалетната на двора. Като седнахме с приятелче на по бира, извадихме калкулаторите и сметнахме колко саксии трябват за 60 квадратов апартамент, колко гори една свещ и колко струва, то излезе сметка от около 180+ лева на месец... Е ако са на стотинки правилото е вярно Аз съм дете на двама инженери, не съм прихванал от всичкото им знание, ама и с това което съм научил мога серизно да отрека тези конспирации. А най-много и искренно се смях онзи ден, когато четох статия в някое от онлайн изданията по повод HAARP, а накрая на статията написано как инж. Генчев демонстрирал пред журналисти, с помоща на умален модел моща на най-секретното и мистериозно оръжие в цялата човешка история...

Коментар

emzo написа:
                              Братушките и те си имат алтернатива на ХААРП
                              Аз съм давал пример на един модератор от този форум точно по този спор, тогава веднага ме нападна.... Сега ще го дам и на теб, но този път слабото ще е към мен.Ти имаш лаптоп с всякакви програми, можеш да правиш чип тунинг и още куп неща с него.Аз също имам лаптоп с всичките твой програми, но с тях не мога да правя нищо защото не ми щрака у главата Харп е една най обикновена антена с някакъв предавател, не е някаква супер нано технология.За "пръскането" още никой нищо не може да каже, но е факт, че над Русия самолетите не оставят такива следи, както и едно време над БГ ги нямаше тези следи. Около София има няколко летища и още от дете винаги съм гледал самолетите в небето и знам, че тогава това го нямаше.Една от добрите теории засега е, че пръскат с алуминиев прах..... с цел да правят по проводим въздуха..... за да могат да си "играят" с Харп.В нета има клипове как в небето се вижда северното сияние и след хх минути има голямо земетресение..... и това, че Харп предизвиква изкуствено "северно сияние". Изкуствено защото по принцип това нещо се получава от Слънцето.

Коментар

chave, Северното сияние не се "получава" от Слънцето. За да може да е истина теорията на HAARP, със сигурност не е обикновена антена. Повярвай ми, живял съм близо до военно летище, както и ти, и съм закачил от комунизма. Само си спомни какво пръскане правеха Миг21, МиГ23, Миг25, с пуснати форсажни камери, стотиците транспортни самолети, над градовете близо до летището. Най-вероятно, братушките са изсипвали стотици тонове алуминиев прах, ето защо тогава имаше по метър сняг зимата

Коментар

Working...
                                X