Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Дидо бе, ръсят вярно е, а за да уцелят къде пада ръсеното - стрелят с HAARP-a, спират вятъра и всичко си е ток и жици. А един рептил под моста си чеше носа с опашката...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:Фераристе, стига бе! Ти ако знаеш от едно Ферари какво излиза от ауспуха...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Immortal написа:Ама всички ли самолети ръсят, или само някои?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=9pkub47_l6o Между другото, във ФБ, в една група за рептили, НААRР и кемтрейлс поставих рекорд за най-скоростно изгонване от група ... 2 часа, а зададох няколко простички въпроса!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ФЕРАРИСТ, защо си мислиш или твърдиш, че не се забелязва подобна както ти каза реакция, от малки реактивни самолети? Това че не можем да я видим от земната повърхност, значи ли че няма подобна? Мащаба има ли значение за подобно твърдение? Аз смятам че има. Представи си, хайде да кажем щъркел, че са ни "познати" като вид, в небето на височина 600м. Може да се забележи нали? А лястовица на същата височина (за примера, скоростта на полет лястовицата е равна на скоростта на полет на щъркела )?
Коментар
-
Humppa
Оууу, не е само това, което Женшен-а казва.Ето и още любими градски легенди:- Водата има памет, и помни незнамсиколко години, всъщност всяка една молекула вода е най-яката флашка на света;- Хубаво е да се пие структурирана вода (каквото и да значи това);- Устройства за пестене на ток, + тези за пестене на гориво в запалките на колите, + онези мегамагнити;- Кефят ме и рекламите на Дипломат - енергоспестяващи бойлети... с 3 киловатов нагревател;- Управляват ни илюминати и гущери (това сигурно са го пуснали оният от Blizart, дето списват компютърни игри, ако още ги има);- Наскоро попаднах на статия, в която се описва просто устройство от керамична саксия, в която като запалиш една свещ, ще сгрееш стаята за стотинки...;- Контрол на съзнанието...Е, най-любимата ми е, когато някой главен комунист обяснява каквъв неземен рай е България ---П.П. Женшене виж си ЛС
Коментар
-
Humppa написа:......- Водата има памет, и помни незнамсиколко години, всъщност всяка една молекула вода е най-яката флашка на света;- Хубаво е да се пие структурирана вода (каквото и да значи това);...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
bubachko
dikanio написа:Да оставим настрана кой в какво вярва, но кое пък му е толкова технически невъзможното да разпръскваш химикали от самолет?Humppa написа:- Наскоро попаднах на статия, в която се описва просто устройство от керамична саксия, в която като запалиш една свещ, ще сгрееш стаята за стотинки...;
Коментар
-
emzo написа:Братушките и те си имат алтернатива на ХААРП
Коментар
-
chave, Северното сияние не се "получава" от Слънцето. За да може да е истина теорията на HAARP, със сигурност не е обикновена антена. Повярвай ми, живял съм близо до военно летище, както и ти, и съм закачил от комунизма. Само си спомни какво пръскане правеха Миг21, МиГ23, Миг25, с пуснати форсажни камери, стотиците транспортни самолети, над градовете близо до летището. Най-вероятно, братушките са изсипвали стотици тонове алуминиев прах, ето защо тогава имаше по метър сняг зимата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар