Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Останалите щуротии не мога да ги събера в заглавието, но напоследък много мои познати са изпаднали в делириум тременс на тема световна конспирация за контрол на популацията на Българите (не, че ни трябва, ние успешно си се унищожаваме едни други). Една от теориите е, че от самолети ни поливат с психотропни вещества и това само защото някои самолети оставяли дълги, неизчезващи доста време, дири след себе си, а други - не оставяли такива или били съвсем къси и изчезвали за минути(хм, все съм си мислел, че самолетите не винаги летят на една височина, че не винаги там в небето нещата са константа). Друга от теориите е, че злите американци чрез HAARP предизвикват промени на времето, контролират ни мислите и прочие интересни събития...Аз съм учил тук таме физика, химия, малко динамика на флуидите, но имам чувстото, че много хора тия неща са ги пропуснали или са склонни да вярват на ЕЖК. А когато науката и техниката не са били изобщо на каквото и да е ниво ЕЖК е дарила на човечеството боговете...Споделете вашите мнения, прав ли съм, крив ли съм, че някак си не вярвам в световната конспирация на рептилиите и прочие безумства обземащи съвременното общество играещо си с нанотехнологични играчки, но все така вярващо в боговете (дори и тия от заглавието)...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Това че Американците си гледат само техния интерес и искат всичко да се нареди в тяхна полза е така!Че имат пари и технологий също е така!! Но това със ХАРП и Чем трейлс са си пълни глупости според мен.И аз съм кандидатсвтвал с физика едно време и такива неща граничат с безумието...А отноност скорошните политически вълнения в Източна Европа и близкия изток си мисля че американците нямат много пръст, (може би само в Сирия) защото на хората просто им писна да стават все по-бедни а богатите все по-богати!!! Ама хайде да не го обръщаме на политика.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Да оставим настрана кой в какво вярва, но кое пък му е толкова технически невъзможното да разпръскваш химикали от самолет?
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Казуса е за chemtrails, и аз питам, ако пръскат, защо пръскат и себе си? Защо поне не наметнат някой костюм. Самоубийци !!! Сега сериозно, все повече хора, дори и мой много добри приятели, са леко избягали от реалността. От много отдавна дори не говоря на тези теми, защото ме заливат с напълно неправдопобни и смешни доказателства. Предпочитам въобще да не влизам в подобен разговор. Чудно ми е друго, кога и защо хората загубиха вярата си, най-вече в себе си, че да стигнеш дотам да защитаваш подобни безумни твърдения? С бурното развитие на технологиите, сме на един клик разстояние от истината, или поне до тази, за която сме убедени в правотата и. За HAARP, не мога да твърдя нищо, но това не означава, че ще тръгна да доказвам, че HAARP е виновен за 10 градусовата зима. Може пък и да бъркам генерално и хората наистина да са си повярвали. Като човек занимаващ се с "грешки", знам че дори на себе си не може да вярва напълно човек.

Коментар

dikanio написа:
          Да оставим настрана кой в какво вярва, но кое пък му е толкова технически невъзможното да разпръскваш химикали от самолет?
          Не е невъзможно дори се използа изключително често в селскостопанската авиация, обаче да мислиш че един самолет движещ се на 8000-10000м височина да ни пръска и препаратите му да падат върху нас си е пълно безумие, защо си е направо изкуство да изчислиш скорост, прътност, височина и въздушни течения, и като се замисля че горе ДУУА ЯКО а не като долу , и ако самолета пръска над София то най вероятно пръсканото му ще полива някой в Ирак примерно, зависи от посоката на вятъра де. Тъй че се чудя що се връзвате на тротоарти конспираци и за стари баби.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Братушките и те си имат алтернатива на ХААРП
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Това доказва моята теория, че половин България е за психиатър, а останалата има психични разстройства. (без мен, разбира се)
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Пфу... съмнява ме, че някой има огромната нужда точно пък нас да контролира. Сигурно ги е страх от болните ни амбиции да превърнем една селскостопанска държава във върха на сладоледа в нанотехнологиите. Видяха , че за 20 години съсипахме всичко и ще изкарваме нов правец ( поне на картинка ) и сглобяваме китайски коли. И сега ще ни пръскат....на баба ми хардахулката. Да раздадът на всички по една Q7...ние сами ще се редуцираме
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Излиза, че е много по-лесно за някои хора да вярват в художествени измислици, вместо да потърсят адекватно обяснение на нещата Най-малкото се спестява време, което може да се инвестира в търсене на нови и нови източници на неопровержими факти за конспирации, рептили и т.н. :D

Коментар

Аз пък си мисля, че някой ме следи постояно
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Да не пръскаш

Коментар

Имаше вече една дъъъъълга тема по този въпрос неотдавна.Оттогава съм на мнение, че доста хора наистина се държат като напръскани.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ръсят. Не може да не ръсят.Иначе как ще обясните цялата тая психиатрия?

Коментар

Immortal написа:
                            Даже и не се крият както преди:
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Immortal написа:
                              Ниска средна обща култура, ниско образование, липса на морални ценности, липса възгледи и амбиции, търсена на бързи пари, жевеене от ден за ден, приемане на демокрацията като разхайтеност. Сега няма как да протестираш и на въпроса "Защо и какво да се промени?" да отговаряме " Ами...по-добър живот?" Без ясни искания няма какво да се разхождаме по Птичи мост и да си правим вечеринки и забави. Друг е въпроса, че едно нещо като го съсипеш за 20 години ще са необходими поне 50-60 да го възстанивиш. Голяма част от младите хора нехаят и нямат желание да се занимават с каквото и да е. Голяма част от професиите са в сферата на услугите ( без да обиждам хората работещи там) и с такава мозъчна закърнялост се раждат такива "напръскани" сиутуации от "напръскани "хора. Това е мое мнение не затормозявам никой с него само го споделям
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                              X