Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    ..., МиГ23, Миг25, с пуснати форсажни камери, стотиците транспортни самолети, над градовете близо до летището. Най-вероятно, братушките са изсипвали стотици тонове алуминиев прах, ето защо тогава имаше по метър сняг зимата
    Сега алуминия го събират ощ на прах у въздуха и но пункта , затуй няма сняг
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Харп е една най обикновена антена с някакъв предавател, не е някаква супер нано технология.За "пръскането" още никой нищо не може да каже, но е факт, че над Русия самолетите не оставят такива следи, както и едно време над БГ ги нямаше тези следи. Около София има няколко летища и още от дете винаги съм гледал самолетите в небето и знам, че тогава това го нямаше.Една от добрите теории засега е, че пръскат с алуминиев прах..... с цел да правят по проводим въздуха..... за да могат да си "играят" с Харп.В нета има клипове как в небето се вижда северното сияние и след хх минути има голямо земетресение..... и това, че Харп предизвиква изкуствено "северно сияние". Изкуствено защото по принцип това нещо се получава от Слънцето.
      Силно се надявам, че не вярваш в това За озоновата дупка кво ше кажеш?
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Вообще не вярвам в световна конспирация. Сигурен съм, че по света се вършат много гадни неща от всякакви хора, но на тези конспиративни теории не вярвам. Конспирацията е сред самите нас според мен и идва от самите нас! Много хора трябва да прекратят гледането на Холивудските психотронни сюжети.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

chaveto написа:
          За "пръскането" още никой нищо не може да каже, но е факт, че над Русия самолетите не оставят такива следи, както и едно време над БГ ги нямаше тези следи. Около София има няколко летища и още от дете винаги съм гледал самолетите в небето и знам, че тогава това го нямаше.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Малко инфо по една от темите.Руснаците са имали устройство подобно на ХАРП доста години преди американците. Казвал се е ДЪГА 3 или по известен като "russian woodpecker". Бил е позициониран на около 10-тина километра от Чернобил. Явно след аварията на най-мощният от реакторите, въпросното устройство остава без необходимото количество енергия за да работи. От там се появява въпросът дали евентуално аварията е небрежна грешка или умишлен саботаж?
            4 бири и турбината да свири

Коментар

И във Формула1 пръскат, за заблуда на противника най-вероятно:
              Прикачени файлове
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

DogForLife написа:
                ..
                Ти остави друго ама руснаците са построили HAARP до София. Виж: 42.811231, 23.183221 Колко ли северни сияния са ни донесли над главите?

Коментар

Доста интересно, не го бях виждал това. Ама е доста лайт едишън в сравнение с другите. Ще си направя една разходка да разгледам П.П. Това е радио приемният център в Костинброд.

Коментар

Бъди внимателен! Намотай си алуминиево фолио на главата, че ше вземат да ти внушат скверни мисли. Успех!
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ето две заглавия на филми. Гледайте ги, за да се филмирате още повече:http://www.imdb.com/title/tt1166827/?ref_=nv_sr_1http://www.imdb.com/title/tt1135489/?ref_=fn_al_tt_7
                      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

DogForLife написа:
                        Малко инфо по една от темите.Руснаците са имали устройство подобно на ХАРП доста години преди американците. Казвал се е ДЪГА 3 или по известен като "russian woodpecker". Бил е позициониран на около 10-тина километра от Чернобил. Явно след аварията на най-мощният от реакторите, въпросното устройство остава без необходимото количество енергия за да работи. От там се появява въпросът дали евентуално аварията е небрежна грешка или умишлен саботаж? .
                        Абе мани тоя харп, марп и М..Л... Кажи де е гьола и има ли риба в него
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Има, има Банков. Гледай филма Припят.... егати сомчетата са :D
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ето малкоhttp://vbox7.com/play:a33f38651d

Коментар

По темата, споделено от мой приятел във Лицевата книга. Човека е много грамотен, но вярва във всички конспирации, включително и планът Ранд-Ът, който за жалост не е сработил в България (не е бил одобрен от комунягите, които заместиха тато). Интересното е, че хората вярващи в тези теории четат селективно информацията, като подбират само текстовете, които отговарят на конспиративната им нагласа. Ето:
                              "Самолет, претъпкан с огромни газови бутилки и електроника за управление системите за разпръсване. Аерозолните пръскания причиняват и рак Великобритания признава за смъртоносни обгазявания, съдържащи високотоксични вещества и бактерии. През зимата на 1998-1999 г., в течение на три седмици BBC докладва за подвижни морги (хладилни камиони), използвани за временно съхранение на 8100 трупа, повечето - на възрастни англичани, умрели внезапно от грипоподобна болест. Официалните медии обаче пропускат да отразят мрачната действителност и това че повече от 91 000 англичани са потърсили в същото време лекарска помощ като немалко граждани е трябвало да бъдат хоспитализирани. Всички следи сочат към безпрецедентните аерозолни обгазявания, провеждани всекидневно над нищо неподозиращите граждани на Лондон и Бирмингам." Би било МНОГО добре, "експерти" като Христомир Тодоров Брънзов ( НИМХ към БАН ), преди да изказват СЪВСЕМ НЕЕКСПЕРТНИ мнения в ефир - да коментират например тези снимки, където се вижда оборудването за тези престъпления, монтирано в "пътнически" ( неголеми ) самолети .. освен "транспортните" и танкери - военни, с подобно!!! Силно ме съмнява в България въобще да има условия за установяване на наночастици с големина 1000 пъти по-малка от МИКРОН !!! Не знам как такъв "експерт" може да твърди ( освен ако не се дължи на некомпетентност или е с цел дезинформация ), че няма възможност такива неща да се случват !!! .. Още повече, че самия бивш шеф на ФБР потвърждава за наличието на подобни неща .. както и много други професори и т.н !!! Четете, гледайте и мислете с главите си
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А бе колеги, кво е туй нещо HAARP бре ? Нещо не схващам!?
                                ele написа:
                                Това доказва моята теория, че половин България е за психиатър, а останалата има психични разстройства. (без мен, разбира се)
                                Ele, за кой ли път си права!!?! За поставеното в скобите не съм съвсем сигурен, но за другото ДА! :D
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X