Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли
Collapse
X
-
Харп е една най обикновена антена с някакъв предавател, не е някаква супер нано технология.За "пръскането" още никой нищо не може да каже, но е факт, че над Русия самолетите не оставят такива следи, както и едно време над БГ ги нямаше тези следи. Около София има няколко летища и още от дете винаги съм гледал самолетите в небето и знам, че тогава това го нямаше.Една от добрите теории засега е, че пръскат с алуминиев прах..... с цел да правят по проводим въздуха..... за да могат да си "играят" с Харп.В нета има клипове как в небето се вижда северното сияние и след хх минути има голямо земетресение..... и това, че Харп предизвиква изкуствено "северно сияние". Изкуствено защото по принцип това нещо се получава от Слънцето.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Вообще не вярвам в световна конспирация. Сигурен съм, че по света се вършат много гадни неща от всякакви хора, но на тези конспиративни теории не вярвам. Конспирацията е сред самите нас според мен и идва от самите нас! Много хора трябва да прекратят гледането на Холивудските психотронни сюжети.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
chaveto написа:За "пръскането" още никой нищо не може да каже, но е факт, че над Русия самолетите не оставят такива следи, както и едно време над БГ ги нямаше тези следи. Около София има няколко летища и още от дете винаги съм гледал самолетите в небето и знам, че тогава това го нямаше.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Малко инфо по една от темите.Руснаците са имали устройство подобно на ХАРП доста години преди американците. Казвал се е ДЪГА 3 или по известен като "russian woodpecker". Бил е позициониран на около 10-тина километра от Чернобил. Явно след аварията на най-мощният от реакторите, въпросното устройство остава без необходимото количество енергия за да работи. От там се появява въпросът дали евентуално аварията е небрежна грешка или умишлен саботаж?4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Ето две заглавия на филми. Гледайте ги, за да се филмирате още повече:http://www.imdb.com/title/tt1166827/?ref_=nv_sr_1http://www.imdb.com/title/tt1135489/?ref_=fn_al_tt_704/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
DogForLife написа:Малко инфо по една от темите.Руснаците са имали устройство подобно на ХАРП доста години преди американците. Казвал се е ДЪГА 3 или по известен като "russian woodpecker". Бил е позициониран на около 10-тина километра от Чернобил. Явно след аварията на най-мощният от реакторите, въпросното устройство остава без необходимото количество енергия за да работи. От там се появява въпросът дали евентуално аварията е небрежна грешка или умишлен саботаж? .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
По темата, споделено от мой приятел във Лицевата книга. Човека е много грамотен, но вярва във всички конспирации, включително и планът Ранд-Ът, който за жалост не е сработил в България (не е бил одобрен от комунягите, които заместиха тато). Интересното е, че хората вярващи в тези теории четат селективно информацията, като подбират само текстовете, които отговарят на конспиративната им нагласа. Ето:"Самолет, претъпкан с огромни газови бутилки и електроника за управление системите за разпръсване. Аерозолните пръскания причиняват и рак Великобритания признава за смъртоносни обгазявания, съдържащи високотоксични вещества и бактерии. През зимата на 1998-1999 г., в течение на три седмици BBC докладва за подвижни морги (хладилни камиони), използвани за временно съхранение на 8100 трупа, повечето - на възрастни англичани, умрели внезапно от грипоподобна болест. Официалните медии обаче пропускат да отразят мрачната действителност и това че повече от 91 000 англичани са потърсили в същото време лекарска помощ като немалко граждани е трябвало да бъдат хоспитализирани. Всички следи сочат към безпрецедентните аерозолни обгазявания, провеждани всекидневно над нищо неподозиращите граждани на Лондон и Бирмингам." Би било МНОГО добре, "експерти" като Христомир Тодоров Брънзов ( НИМХ към БАН ), преди да изказват СЪВСЕМ НЕЕКСПЕРТНИ мнения в ефир - да коментират например тези снимки, където се вижда оборудването за тези престъпления, монтирано в "пътнически" ( неголеми ) самолети .. освен "транспортните" и танкери - военни, с подобно!!! Силно ме съмнява в България въобще да има условия за установяване на наночастици с големина 1000 пъти по-малка от МИКРОН !!! Не знам как такъв "експерт" може да твърди ( освен ако не се дължи на некомпетентност или е с цел дезинформация ), че няма възможност такива неща да се случват !!! .. Още повече, че самия бивш шеф на ФБР потвърждава за наличието на подобни неща .. както и много други професори и т.н !!! Четете, гледайте и мислете с главите сиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А бе колеги, кво е туй нещо HAARP бре ? Нещо не схващам!?ele написа:Това доказва моята теория, че половин България е за психиатър, а останалата има психични разстройства. (без мен, разбира се)SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар