Добре, че се намери някой да повдигне темата, много скука като няма с кой да се заяждаш Според теб земетресение да се направи е трудна работа, може ли тогава да се променя климата с тези антени.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самолетните дири, HAARP и контрола на мисли
Collapse
X
-
chaveto написа:Добре, че се намери някой да повдигне темата, много скука като няма с кой да се заяждаш Според теб земетресение да се направи е трудна работа, може ли тогава да се променя климата с тези антени.....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Можеш, ако имаш на разположение само за тази цел една ядрена централа (или може би две). За промяна на климата нищо не мога да кажа. Но си мисля, че с ХААРП едва ли е възможно."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
глупости .. рака на кожата може да е повишил заболеваемоста главно в другото полукълбо .. не тук .. и това е най-вече заради изтъняване на озоновя слой преди време ..сега нещата са доста по добре но въпреки това .. напълно е нормално в страни като Австрали , Бразилия .. и изобщо страните от този регион .. там даже се обличат и със специални защитни дрехи .. та така .. сега относно промяната на климата ..патенти може да има много но нито един не е използвам масово и глобално който се е занимавал с патенти .. патент може да си извади всеки и за почти всичко това нищо кой знае какво не означава .. например патентовани са дори и "click" и "double click" и какво от това много ми е спешно като почна да чета за "Омразното САЩ " което ни пръска облъчва и какво ли не ни прави .. ама ние като плевели дето не ни сеят там никнем хайде стига с тези глупости .. ако можехме ефективно да управляваме климата сега много неща нямаше да са така .. никой няма полза от огромни и продължителни СУШИ в Австралия .. или от това някой острови в Океания да се окажат под водата и вълна от бездомни емигранти да залеят запада включително и САЩ знам че конспираторите винаги ще намерят някакво обяснение в кое САЩ да са замесени за разлика от тях обаче не отдавам глупоста на някой хора на "Облъчване" и "Пръскане" тях ги облъчват едни други телевизии достатъчно добре че нямат нужда нито от самолети нито от Харп достатъчно им е да прочетат нещо в "Голас Расии " или вестник Дума или телевизия Алфа или Скат .. подобни телевизии в България бол за какво ви е Харп имате си Серголина Станишева и Боленчо малко ли ни са Опити да се спре глобалното затоляне има .. има един филм казва се "10 начина да спасиш света" той е на тема как се опитваме да спасим климата .. опитват се с водорасли .. който да извлечат парникови газове и да ги върнат обратно в земята .. има така наречените изкуствени дървета .. има даже проект за гигантски огледала които от орбита да отклонят част от светлинния поток .. и какви ли не методи .. но нито един не включва облъчването ни с Харп та anywayLancia Lybra 1.8i
Коментар
-
А колко патента има издадени за perpetuum mobile?Това е само един от многото!Факта, че някой е патентовал нещо, не означава, че то работи или се използва!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
^3DAttack написа:и това е най-вече заради изтъняване на озоновя слой преди време207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
[quote="pplk"]^3DAttack написа:А това за фреоните и озоновата дупка, е баси тъпнята.Lancia Lybra 1.8i
Коментар
-
Няма да споря, само искам някой да ми обясни, как нещо, което е по-тежко от въздуха, се качва на майната си, за да реагира с озона. И дори и да се качи, по някакви неведоми пътища, какво ще спре да се образува нов озон?Нарочването на "фреоните" за виновници има съвсем проста икономическа обусловка.П.П. Умно момче си, сигурен съм, че знаеш, кое е първото БОВ.Озоновия слой се образува под йонизиращото действие на късовълновата УВ радиация или така наречената UVC, и е абсолютно непрозрачен за нея. Рак на кожата и преждевременно стареене на дермата се предизвиква от UVB спектъра, който няма нищо общо с озоновия слой. Минава си през него, като стой та гледай. Почерняването се предизвиква от UVA спектъра, или по-точно дължина на вълната 365nm.UVA 400 nm - 315 nm UVB 315 nm - 280 nm UVC 280 nm - 100 nm207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:ФЕРАРИСТ написа:.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Не съм всезнаещ, биохимик съм. Меланина е естествен пигмент, КОЙТО ПРЕДПАЗВА КОЖАТА ОТ ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА UV. Негрите за тва са черни, щото имат повече меланин.Алуминиевия оксид е рубин, мойто зайче. Ползва се за направата на абразиви, най-вече на шкурка. Оная червената. Третото по твърдост след диаманта и силициевия карбит.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
А тези алуминиеви окиси, в този патент дето си го дал по-горе, мислиш ли че работят? Аз твърдя че не работят, по простата причина, че основният виновник за нашият климат, и температури е Слънцето. За да се случи подобно нещо, трябва да покрият цялата атмосфера в слоя от 7-13 км. Ти представяш ли си как би изглеждало небето, плътно покрито с алуминиев оксид? Аз мога. Да ти кажа, виждам небето. Плюс това, патента дава координати по-височина, за разстилането на тази алуминиева обвивка, съставена както ти каза от n на брой молекули, с размер 30 до 100 микрон. Само че, прегледай как са разположени струйните течения на тази планета, и ще забележиш интересно разположение, познай на каква височина. Седи си с тези минимални размери и се носи, масата му е ниска, на 7-8 километра. Не щеш ли, с изкачването си на 10 километра в атмосфера, среща струйните течения на планетата. Ако с нещо може да се опише думата "е*ати ветъра", там е . Не случайно самолетните авиокомпании ги ползват за понижаване на разходите си. Та да се върнем на алуминиевия оксид, лети си той и стига ветрове със скорост от 100 до 300 км/ч. Обясни ми сега, как тоя алуминиев оксид, ще достигне такава голяма концентрация, че ураганните ветрове да не могат да понижат търсената концентрация? Цялата постановка е грешна, и както се каза, това че е патент не означава нищо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар