Сухопътният вариант от Русе е най-добре да бъде : Русе - Плевен - Монтана - Грамада - Връшка Чука - Заечар - Парачин - Белград - Загреб - Любляна - Нуова Горициа ( Италия ).Казвам го , защото ако се мине през Калотина , първо е по-далеч , второ - сърбите строят магистрала от Босилеград към Ниш и в кърпа ти е вързано кибиченето в спряла автоколона към час и половина.Децата над 14 години би следвало и те да имат лични карти , което позволява пътуването само с този документ , но трябва на излизане от нашето царство-государство родителите да представят акт за раждане на съответното отроче.Пък жена ти като иска да се вози на кораб , ами че направете си едно круизче до остров Капри .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ферибот до Италия
Collapse
X
-
Immortal написа:tampico написа:аха ясно ми стана за фериботите.А иначе разликата дали ще мина през чехия е само 80кмOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Зелена карта трябва.Няма как да докажеш с полица,написана на български език,че имаш валидна застраховка.
Коментар
-
Immortal написа:Red Storm написа:Зелена карта трябва.Няма как да докажеш с полица,написана на български език,че имаш валидна застраховка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хора,вЕрвайте ми,по-добре да има Зелена карта.Преди десетина дена ми я поискаха на влизане в Гърция от Турция.Ходих да си поразходя новото АГУ.Минах през малкото ГКПП под Одрин.Празна кола,без цигари и алкохол.Нямаше нищо за заяждане и гръцкия полицай ми поиска най-културно картата. И пак казвам-при настъпила злополука с пострадал човек и представяне само на полица написана на роден език,ще стане голяма беля.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Хора,вЕрвайте ми,по-добре да има Зелена карта.Преди десетина дена ми я поискаха на влизане в Гърция от Турция.Ходих да си поразходя новото АГУ.Минах през малкото ГКПП под Одрин.Празна кола,без цигари и алкохол.Нямаше нищо за заяждане и гръцкия полицай ми поиска най-културно картата. И пак казвам-при настъпила злополука с пострадал човек и представяне само на полица написана на роден език,ще стане голяма беля.
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Сухопътният вариант от Русе е най-добре да бъде : Русе - Плевен - Монтана - Грамада - Връшка Чука - Заечар - Парачин - Белград - Загреб - Любляна - Нуова Горициа ( Италия ).Казвам го , защото ако се мине през Калотина , първо е по-далеч , второ - сърбите строят магистрала от Босилеград към Ниш и в кърпа ти е вързано кибиченето в спряла автоколона към час и половина.Децата над 14 години би следвало и те да имат лични карти , което позволява пътуването само с този документ , но трябва на излизане от нашето царство-государство родителите да представят акт за раждане на съответното отроче.Пък жена ти като иска да се вози на кораб , ами че направете си едно круизче до остров Капри .Понякога взимам такива решения и правя такива неща че чувам как бръмбарите в главата ми стават прави и ме аплодират...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар