здравейте колеги, искъм да питама как да стигна до италия.Много ми се иска да съм с ферибот защото моята жена иска да се вози на кораб . Носе притеснявам ,че няма да мога защото нямам червен паспорт и сега идва ред на питането ми от къде и как се везима ферибота колкострува,за колко време стига и имали начин да стигна до него без да ползвам червен паспорт само с лична карта. благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ферибот до Италия
Collapse
X
-
Re: Ферибот до Италия
tampico написа:здравейте колеги, искъм да питама как да стигна до италия.Много ми се иска да съм с ферибот защото моята жена иска да се вози на кораб . Носе притеснявам ,че няма да мога защото нямам червен паспорт и сега идва ред на питането ми от къде и как се везима ферибота колкострува,за колко време стига и имали начин да стигна до него без да ползвам червен паспорт само с лична карта. благодаря предварително
-
tampico написа:чехия и хървадкса- '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -
Коментар
-
tampico написа:аха ясно ми стана за фериботите.А иначе разликата дали ще мина през чехия е само 80кмКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tampico написа:аха ясно ми стана за фериботите.А иначе разликата дали ще мина през чехия е само 80км- '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -
Коментар
-
tampico написа:аха ясно ми стана за фериботите.А иначе разликата дали ще мина през чехия е само 80км
Коментар
-
Ферибот
Ферибота от Игумуница до Бари е около 49 евро за средна кола зависи колко човека ще има Ако се съберат повече хора може да се таксува като група Българските представители така намаляват цената ако се запази билетАко има каюта е по скъпо http://www.ferries.gr/SFF/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар