Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хвалба - втори син ми се роди!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поздравления! Всички да сте живи и здрави!!!
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Браво Яворе!!! ЧЕСТИТО!Да сте живи здрави!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Поздравления, много радости и успехи да има в живота детето. Нека има повече български деца в тази държава!
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Aaaaaaaa честито колега живи и здрави )
          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Честито! Живо и здраво да е и много да ви радва
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Честито! Само хубави неща да ви се случват и най-вече да сте здрави!
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Честото, само здраве и късмет да има за напред в живота. Бързо възстановяване на мама, а ти ходи да отваряш записките от преди 10години да си припомниш как стават нещата.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Честито !
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Честит да ти е Явка!По-голяма радост в живата според мен няма :DДа ги научиш и двамата на италианска страст!
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Yavor написа:
                      Благодаря на всички приятели за пожеланията!Още не мога да се осъзная. За последните 20 часа съм ходил два пъти до Пловдив и то в снощната мъгла, която беше феноменална. А спах последно преди два дни Тази вечер няма да пия, защото твърде бързо бих припаднал. Но утре вечер ще ви кажа на всички по едно голямо наздраве!
                      Airfan написа:
                      Честитооо! Как ще си делите колата незнам
                      Виж сега, Алфите са две, аз аз явно ще ходя пеша, или ще си купя скутер
                      Mury написа:
                      Честито Явка,да сте живи и здрави цялото семейство.................хубави хора сме мъжете козирози,питай ме какво е да имаш жена лъв
                      Мъри, за жена лъв и аз мога да преподавам уроци - моята също е лъв...Та сме вече три рогати добитъка (аз съм Овен), да се подчиняваме на царя на животните...
                      muns61 написа:
                      Да ти кажем как се прави момиче?))
                      Казват че художниците правели момичета, а момчетата се правели от дърводелците. Аз не мога да рисувам, така че едва ли ще се науча
                      Мани я жената,тя е риба.................аз говоря за дъщеря ми-характер та дрънка.....
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                      Ventura garage

Коментар

Честито и от нас! Да сте живи и здрави всички в къщи. Бебока да слуша , баткото и той и бързо възтановяване на мама!

Коментар

ЧЕСТИТО и само хубави моменти!Да е умен и разумен и да му върви по вода в живота
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Честито Ей това е хубава новина Да ти е жив и здрав, да расте много щастлив и вие покрай него.
                            Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Re: Хвалба - втори син ми се роди!

Yavor написа:
                              В 2:40 тази сутрин в Пловдив се появи на бял свят Радослав, 3540гр, 51см!Баткото преди два дни стана на 10 Дупе да ми е яко с два мъжки Козирога!И аз да не видя нещо от Женшена. Ама му снабдих мъжко за момата
                              Да ти е жив и здрав мъжкара И да те радват с баткото. При нас разликата е скромните 7 години (8 календарни, но са през месец и 2 дни само)...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да ти е жив и здрав, Явка. Много да те радва и да стане достоен мъж като баща си.П.П: Какви са тези големи разлики бе, хора? Ти - 10г... Женшена - 7г., само будали като мен ли пълнят фурната докато е още топла Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X