Поздравления! Всички да сте живи и здрави!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалба - втори син ми се роди!
Collapse
X
-
Честото, само здраве и късмет да има за напред в живота. Бързо възстановяване на мама, а ти ходи да отваряш записките от преди 10години да си припомниш как стават нещата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Yavor написа:Благодаря на всички приятели за пожеланията!Още не мога да се осъзная. За последните 20 часа съм ходил два пъти до Пловдив и то в снощната мъгла, която беше феноменална. А спах последно преди два дниТази вечер няма да пия, защото твърде бързо бих припаднал. Но утре вечер ще ви кажа на всички по едно голямо наздраве!
Airfan написа:Честитооо! Как ще си делите колата незнамMury написа:Честито Явка,да сте живи и здрави цялото семейство.................хубави хора сме мъжете козирози,питай ме какво е да имаш жена лъвmuns61 написа:Да ти кажем как се прави момиче?))
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Re: Хвалба - втори син ми се роди!
Yavor написа:В 2:40 тази сутрин в Пловдив се появи на бял свят Радослав, 3540гр, 51см!Баткото преди два дни стана на 10Дупе да ми е яко с два мъжки Козирога!И аз да не видя нещо от Женшена. Ама му снабдих мъжко за момата
Да ти е жив и здрав мъжкара
И да те радват с баткото. При нас разликата е скромните 7 години (8 календарни, но са през месец и 2 дни само)...
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да ти е жив и здрав, Явка. Много да те радва и да стане достоен мъж като баща си.П.П: Какви са тези големи разлики бе, хора? Ти - 10г... Женшена - 7г., само будали като мен ли пълнят фурната докато е още топла Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар