дали ще настройват фаровете ми е интересно?http://www.standartnews.com/bg/artic...article=165677
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Преглеждат автомобили без пари"
Collapse
X
-
Ако някой знае или намери списък на сервизите за преглед-да го пуска тук! Имам нужда от преглед и на двете коли!На моята ме притеснява двигателя, и все се каня да ходя на преглед, на другата - фаровете.Може ли някой да донесе нещо за диагностика на среща с консултативна цел?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Абсолютно съм "ЗА" тази инициатива КАТ-аджийте не винаги са "лошите"нали:D Чудя се обаче дали пословичната хитрост на българина няма да влезе в действие и тук Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 например като безплатен преглед за кола 2ра употреба,която е решил да купи(видях,че може да се използва като безплатен преглед на двигателя и т.н.).Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Коментар
-
Mindzu написа:Ако знаете имената на сервизите в Търново, които ще извършват такива прегледи споделете ги!iakudza написа:Абсолютно съм "ЗА" тази инициатива ExclamationКАТ-аджийте не винаги са "лошите"налиVery HappyPunto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар