Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчева система за топла вода, каква?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    Знаеш ли градски,само веднъж или два пъти съм казал на някой клиент за китайска помпа хората казват "Аааа не,китайче не искам"Нали,голям кеф китайска помпа за 50-60 лв спестявам едни 60-70-80 лв цар съм.Да разбирам ли че ти ще дадеш суматлък ти мангизи и накрая ще си вземеш китайска помпа за да спестиш 60-70-80 лв
    Вече нямам никакви задръжки относно произхода или марката на която и да е стока. :P Поне за себе си съм си направил изводите.Иначе - да. Ако съм решил да давам пари за нещо - ще ги давам до край...докато един хубав ден не установя, че всъщност съм платил в повече отколкото съм получил. Последно време ни/ми се случва често.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
      Вече нямам никакви задръжки относно произхода или марката на която и да е стока. :P Поне за себе си съм си направил изводите.Иначе - да. Ако съм решил да давам пари за нещо - ще ги давам до край...докато един хубав ден не установя, че всъщност съм платил в повече отколкото съм получил. Последно време ни/ми се случва често.
      Ами да ти кажа вече 4 година съм със помпа Грундфус на камината,която е във стаята и едвам се чува едно жужене и това като си навра главата зад камината.А сигурно над 5-6 пъти съм я прегрявал системата.Компромис със тези неща не правя,особено щом е за мен.

Коментар

Working...
      X