Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предпоставка за ПТП и бездействие на КАТ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предпоставка за ПТП и бездействие на КАТ ?

Здравейте, искам да споделя с вас, а и да чуя мнението ви по следният въпрос.Става дума за неправилно паркиране на МПС, което се случва всяка сутрин на едно и също място около 8 часа, когато и трафика е най-натоварен.Та "човекът" си пакрира колата и отива да пие кафенце за около 10 минути, през което време всички други участници в движението са длъжни да го заобикалят и да гледат да не блъснат някоя кола или пешеходец.Ситуацията се вижда на рисунката по-долу.Аз разбира се съм възмутен и правя опити да предотвратя продължаването на това "паркиране", но органите на реда не ми обръщат внимание Около 500 метра от кръстовището има училище до което карам всяка сутрин сина си.Две поредни сутрини съобщавам на полицаите който стоят сутрин пред училището, и двата пъти ми казват че ще отидат да проверят, но разбира се тръгват след най-малко 5 минути и МПС-то вече е тръгнало.На третата сутрин отидох до полицията и съобщих на дежурните полицаи, те казаха че ще изпратят кола. Аз за всеки случай спрях в страни от въпросното кръстовище и започнах да чакам...............и да чакам............и да чакам............8 минути по-късно "човека" се качи в колата и потегли - полиция така и не дойде Та кажете, аз ли бъркам някъде че съобщавам на органите на реда за нередности, те ли не си вършат работата...........
    Прикачени файлове
    Stilo 1.9 JTD 115Hp

Доста нагло да прави втора колона и то срещу движението ... Можеш да му шибнеш един стикер от тези: http://www.kato-idiot.com/ .........

Коментар

Снимай го и го прати в някой сутрешен блок .
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

И за какво да го праща? Пусни официална жалба- номера и марката на колата с часовете, вкоито е там. С тези устни уговорки, ествствено, че никой няма да обърне внимание.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Звъниш на 112 и идват, задължително
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Към авторът :Колега , само не се притеснявай , че си заел позиция срещу идиотщината !И както казват колегите по-горе , трябва да пуснеш било писмен сигнал , било 112 .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ще пробвам с 112, защото явно като им съобщя лично, пазителите на реда не си дават много зор А лично за мен, това е много по-голямо нарушение от карането без колан например......Иначе снимка съм направил, ама от нея файда - ЙОК !Имам още поне 20 снимки на подобни нарушения и се чудя къде да ги публикувам.Сигнали за други неща съм пращал и в сутрешният блок, и в господарите - пак ЙОК, не ги пускат по тв-то.
              Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Тлф 112 се използва за точно определени случаи.
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Има колега от форума на аватара му пише нещо от сорта на " Поведението на пътя е пряко отражение на възпитанието ни "...и е много прав. Радвам се, че има хора, които все още такива неща ги дразни и правят необходимото. Лошото е, че органите не обръщат внимание. Както се казва " Ако не беше тъжно щеше да е смешно". Скоро четох, че в Щатите имало Х-образно кръстовите с 4 стоп-а. И с предимство са по реда на пристигане. Ско в БГ направят такове на ден по 20-30 инцидента ще има...а ако на всички ни раздадът Q7, X5 и други пободни, направо нацията ни се редуцира
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

sok1 написа:
                    И според теб нямам право да се обадя на 112 а трябва да се примиря с положението ???
                    Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Според мен трябва да звъннеш обаче е добре да "издебнеш" да е спрял сравнително скоро за да имат време да доиде патрул.
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

sok1 написа:
                        При последният излет по река Искър се засякохме с няколко "парашутисти" и "Косачи"...След многократни опити да се свържем с ИАРА/никой не вдигаше телефони/,звъннахме на 112.От там ни изслушаха любезно/и подробно/ и казаха че ще вземат "мерки"...Какво беше учудването ни когато след няма и 10-на минути се свърза с нас началника на определеният участък от ИАРА! Поради невъзможността за бърза реакция от тяхна страна/доста км разстояние/ беше изпратена патрулка в рамките отново на 10-на минути ...Така че колегата няма от какво да се притеснява-мисля че обаждането до 112 ще е правилният начин в ситуацията/още повече е предпоставка за ПТП-та/!
                        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

ivokolev написа:
                          sok1 написа:
                          И според теб нямам право да се обадя на 112 а трябва да се примиря с положението ???
                          Не съм казал това. Просто си представих някой, който наистина се нуждае от 112, а линията е заета. Сега ще кажат, че линиите са много и т.н. ОК, но дори и линиите на 112 не са безброй.
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Едва ли ще прави секс с оператора по линията че да е заета прекалено дълго... Нормално такъв разговор продължава минута две.
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                            X