Здравейте, искам да споделя с вас, а и да чуя мнението ви по следният въпрос.Става дума за неправилно паркиране на МПС, което се случва всяка сутрин на едно и също място около 8 часа, когато и трафика е най-натоварен.Та "човекът" си пакрира колата и отива да пие кафенце за около 10 минути, през което време всички други участници в движението са длъжни да го заобикалят и да гледат да не блъснат някоя кола или пешеходец.Ситуацията се вижда на рисунката по-долу.Аз разбира се съм възмутен и правя опити да предотвратя продължаването на това "паркиране", но органите на реда не ми обръщат внимание Около 500 метра от кръстовището има училище до което карам всяка сутрин сина си.Две поредни сутрини съобщавам на полицаите който стоят сутрин пред училището, и двата пъти ми казват че ще отидат да проверят, но разбира се тръгват след най-малко 5 минути и МПС-то вече е тръгнало.На третата сутрин отидох до полицията и съобщих на дежурните полицаи, те казаха че ще изпратят кола. Аз за всеки случай спрях в страни от въпросното кръстовище и започнах да чакам...............и да чакам............и да чакам............8 минути по-късно "човека" се качи в колата и потегли - полиция така и не дойде Та кажете, аз ли бъркам някъде че съобщавам на органите на реда за нередности, те ли не си вършат работата...........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпоставка за ПТП и бездействие на КАТ ?
Collapse
X
-
Доста нагло да прави втора колона и то срещу движението ... Можеш да му шибнеш един стикер от тези: http://www.kato-idiot.com/ .........
-
Ще пробвам с 112, защото явно като им съобщя лично, пазителите на реда не си дават много зор А лично за мен, това е много по-голямо нарушение от карането без колан например......Иначе снимка съм направил, ама от нея файда - ЙОК !Имам още поне 20 снимки на подобни нарушения и се чудя къде да ги публикувам.Сигнали за други неща съм пращал и в сутрешният блок, и в господарите - пак ЙОК, не ги пускат по тв-то.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Тлф 112 се използва за точно определени случаи.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Има колега от форума на аватара му пише нещо от сорта на " Поведението на пътя е пряко отражение на възпитанието ни "...и е много прав. Радвам се, че има хора, които все още такива неща ги дразни и правят необходимото. Лошото е, че органите не обръщат внимание. Както се казва " Ако не беше тъжно щеше да е смешно". Скоро четох, че в Щатите имало Х-образно кръстовите с 4 стоп-а. И с предимство са по реда на пристигане. Ско в БГ направят такове на ден по 20-30 инцидента ще има...а ако на всички ни раздадът Q7, X5 и други пободни, направо нацията ни се редуцираФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
sok1 написа:Тлф 112 се използва за точно определени случаи.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
sok1 написа:Тлф 112 се използва за точно определени случаи.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
ivokolev написа:sok1 написа:Тлф 112 се използва за точно определени случаи.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар