Кажи честно ,наистина ли изпитваш нужда в началото на всяка година да постваш тъпи теми (в случая си я и ъп-ваш) ? Оставам с впечатление,че по празниците си на сухо и януари като дойде тичаш по шосетата да търсиш черни пантери ,пък после гледаш да се похвалиш тук. Айде успех и разчитайки че на 3-4-6 месеца на бай Манго жена му си прави изследвания да можеш догодина януари пак да се похвалиш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жриците на любовта?
Collapse
X
-
style34 написа:jenshen73 написа:Но пък в живота всичко си има цена - почти съм сигурен, че ако се назове правилната цифра няма мадама, която да откаже. Но съм почти сигурен
Коментар
-
А какво ще кажете за следния вариант:Според закона за всеобщата гадост свестните жени не пускат от първата среща, тоест стремят се първо да опознаят мъжа до себе си и други подобни глупости. Е, да но със сигурност през живота си сте имали случай когато случайно сте се запознали с жена(в кафене, в дискотека, на домашен купон, общи познати и т.н,), която ви е пуснала на първата среща с екстри като френска. И сега имам няколко въпроса:-това означава ли, че редовно пуска на всеки от първата среща макар и безплатно.-това означавали, че има ниска хигиена и има риск за полови болести след като по логиката на горния въпрос си ляга често с различни?-от логиката на горните въпроси не следва ли че би трябвало да ви задоволява орално с презерватив. -защо си мисля , че никой не се е замислял над това, а просто сте го извадили и сте се насладили на удоволствието.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Сетих се за сцена от филма "Вълкът от Уолстрийт":При вида на готина мацка, един от героите възкликна: Бих дал на тази да ме зарази със СПИН. Хахаха! Тъй де, понякога рискът си заслужава То може и както си ходиш по улицата да ти падне саксия на главата и да те остави на място, но не ходиш винаги с каска, нали?
Коментар
-
mitkosoft написа:А какво ще кажете за следния вариант:Според закона за всеобщата гадост свестните жени не пускат от първата среща, тоест стремят се първо да опознаят мъжа до себе си и други подобни глупости. Е, да но със сигурност през живота си сте имали случай когато случайно сте се запознали с жена(в кафене, в дискотека, на домашен купон, общи познати и т.н,), която ви е пуснала на първата среща с екстри като френска. И сега имам няколко въпроса:-това означава ли, че редовно пуска на всеки от първата среща макар и безплатно.-това означавали, че има ниска хигиена и има риск за полови болести след като по логиката на горния въпрос си ляга често с различни?-от логиката на горните въпроси не следва ли че би трябвало да ви задоволява орално с презерватив. -защо си мисля , че никой не се е замислял над това, а просто сте го извадили и сте се насладили на удоволствието.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
ivokolev написа:mitkosoft написа:А какво ще кажете за следния вариант:Според закона за всеобщата гадост свестните жени не пускат от първата среща, тоест стремят се първо да опознаят мъжа до себе си и други подобни глупости. Е, да но със сигурност през живота си сте имали случай когато случайно сте се запознали с жена(в кафене, в дискотека, на домашен купон, общи познати и т.н,), която ви е пуснала на първата среща с екстри като френска. И сега имам няколко въпроса:-това означава ли, че редовно пуска на всеки от първата среща макар и безплатно.-това означавали, че има ниска хигиена и има риск за полови болести след като по логиката на горния въпрос си ляга често с различни?-от логиката на горните въпроси не следва ли че би трябвало да ви задоволява орално с презерватив. -защо си мисля , че никой не се е замислял над това, а просто сте го извадили и сте се насладили на удоволствието.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар